SOS ki esett már teherbe kissé rendszertelen menszezzel? Ha lehet minnél többen irjatok! TÖBBI LENNT!
Figyelt kérdés
Fura de 3hónapja összevisszajön meg a havim sajnos,és érdekelne hogy kinek sikerült már igyis a baba?Vagy ha felvolt fázva az jelentett e nála bajt(esett ugyis teherbe valaki esetleg?)Mi most menszesz utolsó napján is 1ütt voltunk..+rá 3.napra is amikor nyúlós majdnem átlátszó folyásom volt..meg ugy minden héten valamelyik nap..amikor jön..jólenne ha sülne is ki belőlle valami már..2013. júl. 15. 11:31
1/6 anonim válasza:
Szia!Én tavaly augusztusban szültem,idén februárban jött meg először,össze vissza.Ovulációs teszt segítségével azonnal sikerült a baba,jelenleg 9 hetes vagyok.
2/6 anonim válasza:
Nekem az első mensimtől kezdve össze-vissza van. Volt olyan, hogy 1 évben csak 3-4-szer volt meg. De több doki is mondta, hogy egészséges vagyok és a leleteim is rendben voltak. A kislányom elsőre összejött pedig előtte 3 hónapig nem volt semmi és mire észbe kaptam, a teszt pozitív volt és 9 hetes voltam. A terhesség és a szülés alatt is minden rendben volt, 2 éves a kislányom. Sok sikert kívánok!
3/6 anonim válasza:
Nekem abszolút rendszeres mellett sem sikerül már egy éve :(
4/6 A kérdező kommentje:
Háth köszi a válaszokat:$!Nemtudom milessz...mindenesetre amitket néztem kalkulátorokat 20.a körülre irják h legyünk1ütt,akkor is bevetem magam:D majd kiderül..csak volt1vetélésem nemtudom nem e azért lett ilyen a mensim:/ meg még mindig mintha ott érzékenyebb lenn ahol műtöttek..pedig a leleteim nekem is jók voltak.De így olyan reménytelennek érzem magam már
2013. júl. 15. 16:32
5/6 anonim válasza:
Szia!
Szerintem vezess hőgörbét :)
Nekem sok bajom volt, pco+ir, magas prolaktin, miután ezeket kezelni kezdtük, a ciklusom beállt, de változó volt 30-35 nap között, aztán a hőgörbe alapján kiderült, hogy 21. nap körül van peteérésem, és valahogy az az időszak mindig kimaradt a szex terén.
4. hőgörbe vezetős hónapban figyeltünk erre, és 2,5 után megtörtén a csoda.
5 hetes 4 napos vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!