A 3. Closty kúra után még megjött 30 napra, de ebben a hónapban már a 33. napon járok, reménykedhetek?
Figyelt kérdés
A rendszertelen menzeszemre kaptam a Clostyt. Tüneteim nincsenek, csak néha fáj a hasam alul. Mitől lehet ez? Reménykedhetek, hogy esetleg összejött a baba, vagy esetleg ciszta lehet a Clostitól?
Köszönöm a segítségeket!
2008. jún. 25. 13:02
1/1 anonim válasza:
szia!
nekem is a 33.napom,csak a második adag closti!nekem sincs semmi tünet,csak néha egy kis görcs,de nem sok!nekem a múlt hónapban 28,napra jött meg,de kaptam tüszőrepesztő szurit,most nem kaptam!félek,hogy nem a baba miatt késik,hanem hogy nem kaptam szurit!ma vettem egy tesztet,szerintem reggel megcsinálom!de nagyon félek!én is cisztára gondolok,úgy látom ebben is hasonlítunk.szerintem tesztelj,a 33.np már elég jelentős!neked volt érett tüsződ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!