Mit csináljuk, hogy fiúnk legyen?
Figyelt kérdés
Mit tegyünk?2013. júl. 13. 20:38
1/12 anonim válasza:
Miért? A lánygyerek nem gyerek?
2/12 A kérdező kommentje:
Dehogynem :) csak egy kisfiúnak jobban örülnénk :)
2013. júl. 13. 20:41
3/12 anonim válasza:
..terhes akarsz lenni?
mert ez nem jó kategória.
5/12 anonim válasza:
nem tudtok semmit tenni... végezhettek a párodon különböző vizsgálatokat hogy mennyire van jó állapotban a spermiuma, de az se jelenti azt hogy fiú lesz belőle... de ha nem sikerül a férjedet hibáztasd, ugyanis csak ő tudja át adni azt a kromoszómát ami a fiúnemzéshez kell
6/12 anonim válasza:
a férfi spermája dönti le a baba nemét,neki van y,és x kromoszómája a nőnek csak x van.
ha xx kromoszóma jön létre akkor kislány
ha xy akkor kisfiú..
valaki a peteérés utáni időre esküszik hogy fiú legyen,ha előtte akkor lány..
hát nem tudom
de nekünk jól sikerült,egy kislány egy kisfiú :)
7/12 anonim válasza:
Hogy fiútok legyen? ("fiúnk") - keressetek magatoknak barátot...
Azért, hogy fiatok legyen ("fiunk"), semmit nem tudtok tenni.
8/12 anonim válasza:
Ha mégis kislány lesz, akkor mielőtt a kukába dobnátok, inkább adjátok nekünk.
9/12 anonim válasza:
Van egy tudományos cikk, ami szerint a "fiúspermák" gyorsabbak, a "lányspermák" tovább élnek. Peteérés előtt 2-4 nappal ha szexeltek, akkor valszeg a lány spermák élik túl azt a pár napot, és lányotok lesz. Ha 1 nappal előtte, vagy aznap bújtok össze, akkor a fiúk. Ha a következő napon, akkor nem tudom... talán fiú... Ennyire emlékszem a cikkből :)
10/12 anonim válasza:
9. vagyok, vagyis ha peteérés előtt 1 nappal, vagy aznap bújtok össze, akkor a gyorsabb "fiúspermák" érnek előbb célba. Bocs, az előbb elírtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!