Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit jelent a nyúlós tojásfehér...

Mit jelent a nyúlós tojásfehérjére hasonlító váladék? Meg a méhnyak lent meg fönt van, puha meg kemény?

Figyelt kérdés
az én méhnyakam mindig elérhető kézzel valamiért akkor nekem biztos lentebb van mint másnak és igen néha puhább néha keményebb....viszont ezt a tojásfehérje szerű nyákot nem értem.ez az amikor felizgul az ember szeretkezés előtt és ilyen az állaga?vagy mindig kéne lennie,mert nekem tudtommal nincs.kivizsgálásra mindig járok a nődokim mindig mondja h tökéletes minden....se a váladékre se a méhnyakra nem szokott mondani semmit h rossz helyen lenne vagy ilyesmi
2013. júl. 12. 16:19
 1/3 anonim ***** válasza:
SZerintem ovulációd van.
2013. júl. 12. 16:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Ezt olvasd el:

[link]

2013. júl. 12. 16:56
 3/3 anonim ***** válasza:

2es vagyok.

Nekem is alacsonyan van a méhszájam. kb 2-3 cm-re a hüvelybemenettől.

2013. júl. 12. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!