Lányok, akik a napokban ovuláltatok: izgulunk együtt?
Nekem hétfőn volt pozi az ovu tesztem, h-k-sz voltunk együtt biztos ami biztos alapon.
Szerintem tegnap repedtem.:-)
Bő 2 éve várjuk az első babánkat egyébként...
Sziasztok!
3. vagyok. Nekem sajna megjött. Előbb is, mint kellett volna. Kicsit el vagyok kenődve, de az élet megy tovább :) Augusztusban sikerülni fog :)
Nektek hajrá!!!!! :)
(2.vagyok)pontosan hajrá, hajrá:)nekem még nem jött meg,de nagyon fáj a derekam és általában ez az előjele szokott lenni.én mérem a hőmet reggelente az jelenleg így néz ki
a szívem nagyon bízik ebben a hónapban,de belül érzem,hogy majd a következő, úgyis akkor megyünk nyaralni:)
Sziasztok lányok!
Sajnálom hogy megjött, neked pedig nagyon szorítok, hogy mégiscsak most tesztelj pozitívat, és már hárman menjetek nyaralni! Bár ott azt mondják könnyű összehozni egy babát :-)
Velem semmi extra, most rohanok a gyógyszertárba Utróért, mert reggelre elfogyott :-)
Szerintem nálam sem lesz semmi egyébként, bár durva antibiotikumokat szedek tegnap óta, szóval Murphi... na, akkor nem is tudom hogy mennyire esnék kétségbe.... Bár a nődokim nem mondta hogy védekezzünk, szóval....... nagyon fáj a fejem, nem vagyok jól. ÉS ennek nincs köze az antibiotikumokhoz, szóval nem tudom.
Ma csak reggel fájt a mellem, annyit érzek, hogy telt.
Vasárnap tesztelek, ha addig nem jelentkezik semmi egyéb.
Ó lányok, nem igaz hogy ennyi nő közt senki sem tesztel egy pozit!
Én 25.-én tesztelek (csütörtök), de most lassan azért izgulok hogy negatív legyen, mert el kellett kezdenek 2 fajta antibiotikumot is szedni tegnap reggel, szóval így elég veszélyes lenne. Pont ma vagyok a 10. napon az ovum után......
Lányok, mind édesanyák leszünk, akinek most nem jött össze, ne adja fel, eljön még az ő ideje! :-)
Reggel negatívat teszteltem :-(
Szorítok nektek a tengerparti babagyártáshoz;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!