Terhesség? Egy hete fáj a derekam és mintha napról-napra erősödne. Kezd egyre kellemetlenebbé válni. Emelett napközben is álmosság gyötör.
Figyelt kérdés
Van pár napom még mensiig,de nem tudom mire vélni ezeket a tüneteket.Lehet hogy terhes vagyok?Volt valakinek hasonló?A derékfájás normális ilyen korán?2013. júl. 10. 19:33
1/8 anonim válasza:
Pms tunet is lehet siman, v akar kismedence enyhe gyulladasa is okozhatja.
2/8 A kérdező kommentje:
pms-hez szerintem korán kezdődött,gyulladás meg nincs,ezt orvosilag igazolhatom.köszönöm a választ
2013. júl. 10. 19:43
3/8 A kérdező kommentje:
az első terhességemnél is nagyon fáradékony voltam mint most,azért is gondoltam terhességre,bár derékfájás nem volt
2013. júl. 10. 19:46
4/8 anonim válasza:
Nekem volt h menzesz elott ket hettel ugy fajt, foleg este h majdnem sirtam. De ha az nem lehet, akkor csak terhesseg!... gondolom..
5/8 A kérdező kommentje:
nem tudom hogy ez jelezhet -e ilyen korán babát,de hátha ír olyan akinek volt derékfájása és aztán kiderült hogy terhes.Ha nem,akkor majd megtudom a mensi napján
2013. júl. 10. 19:53
6/8 anonim válasza:
Nekem az egadta egy vilagon semmi tunetem nem volt, csak h ket kosarmeretet nottek a melleim, mensi elmaradasa utan meg pozit teszteltem.... de sok sikert!
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm....a mellem nekem is szurkál időnként,de nem olyan mérvadó...a férjem meg is jegyezte hogy mintha nőtt volna
2013. júl. 10. 20:04
8/8 A kérdező kommentje:
kicsit türelmetlen vagyok:-)de csak kibírom már valahogy azt a néhány napot a nemvártig:-)
2013. júl. 10. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!