Terhességre utalhatnak a múltkorii jelek is?
Figyelt kérdés
Múlt hónapban is már furcsán volt meg. 6 napig ahogy szokott de 3 napig barbáztam 3 napig vèreztem. Most pedig 1 napja kèsik. Volt így már valaki?
Emlèkszem múlt hónapban ittam egy bögre cickafarkfû teát natúron lehet az is bekavar?
2013. júl. 9. 19:39
11/15 anonim válasza:
A szokásos pms plussz idegeskedek,gondolom ettől rossz a gyomrom.Pedig most is úgy érzem mindjárt megjön.A lányommal nem volt ilyen ,mondjuk őt terveztük,de most volt egy kis baleset..
12/15 anonim válasza:
Nekem hétfőn kellett volna megjönnie, pozitívat teszteltem már aznap, nekem is pms tüneteim vannak, semmi mást nem igazán érzek csak azokat
13/15 A kérdező kommentje:
Teszteltem. Negatiiiiv :)))
2013. júl. 11. 05:16
14/15 anonim válasza:
Én is csináltam egyet,nekem is negatív lett.
15/15 A kérdező kommentje:
Csak nincs valaminõgyógyászati bajunk :(
2013. júl. 11. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!