Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki akar "bebabásodni"?

Ki akar "bebabásodni"?

Figyelt kérdés
Sorstársakat keresek, akik mostanában-közeljövőben vágynak várandósnak lenni! :-) Meséljetek magatokról, mióta próbálkoztok, hányadik baba stb.! Nekünk van egy fiúnk, most szeretnénk nekiállni a "kivitelezésnek" :-).

2013. júl. 8. 15:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
sziasztok:) mi fél éve próbálkozunk l.múlt hónapba volt nekem is.egy terhességem aami.sajnos.nem maradt meg. azóta most jött meg. az orvos nem tudta megàllapítani csak a vèrbõl.h.ott volt valami ami sajnos.elèg hamar vèget is èrt. elsõ baba lett.volna
2013. júl. 8. 18:57
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretnék "babásodni", de kb. csak az év vége felé. Már van egy kisfiúnk, ő 2 éves, nem terveztük. Valahogy az az érzésem volt mindig, hogy nem teljesen okék a dolgaim, így hamarosan meglátogatom az orvost is, hátha mond valami bíztatót. Aztán örülnék, ha összehoznánk egy kislányt.
2013. júl. 8. 20:03
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi 3 hónapja próbálkozunk, ma 15 dpo-n vagyok, és a délutáni 10-es tesztem negatív lett.

2013. júl. 8. 20:07
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok:)

Áprilisban volt egy "véletlen" együttlétünk, elvileg pont a megfelelő időpontba.. de nem jött össze a baba. Most vasárnap védekezés nélkül voltunk együtt és nagyon remélem, hogy az ég megáld egy babával minket most:)

2013. júl. 8. 21:59
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok :)

Mi most második hónapja próbálkozunk. Izgulunk, mert most már késik 2 napja, a mellbimbóim érzékenyek, holnap tesztelek :)

2013. júl. 9. 17:53
 16/21 A kérdező kommentje:
izgulunk akkor akik már "nem várják" :-)
2013. júl. 9. 18:07
 17/21 anonim ***** válasza:
Valaki tesztelt?
2013. júl. 10. 19:51
 18/21 A kérdező kommentje:
ez engem is érdekel :-)
2013. júl. 10. 21:32
 19/21 anonim ***** válasza:
64%
Ha pongyolán fogalmazol,miért háborodsz fel azon, ha valaki megszól érte? Igen, ez sokaknak sérti a fülét, teljesen jogosan. Ez ugyanaz a kategória, mint ha pl. odaköpnél a villamos közepére. Akkor is megvolna a véleményük rólad a szocializálódott embereknek.
2013. szept. 25. 09:04
 20/21 anonim ***** válasza:
Igaz :) de lepontoz mindenkit :)
2013. szept. 25. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!