Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Holnap csinálhatok még1 tesztet?

Holnap csinálhatok még1 tesztet?

Figyelt kérdés
Holnapra nem várom, tegnap kiváncsiságból csináltam egy 25-ös érzékenységű tesztet, és nagyon halványan, de látszik a 2.csík is, ami azóta is ott van. Holnap reggel, ha nem jön meg tesztelhetek? Még van 1 coralene tesztem ez 20-as érzékenységű.
2013. júl. 8. 12:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Csinálhatsz százat is még, csak nincs értelme.

A halvány pozitív is pozitív, csak mivel még korán csináltad és nem termelődött annyi HCG a szervezetedben, így még halvány. De később majd erősebb lesz.

Szóval gratula!:)

2013. júl. 8. 12:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Igen, valószínűleg erősödni fog! Bár nekem rosszak a tapasztalataim, sajnos ha a csík halvány, de nem egyértelműen rózsaszín, akkor az valószínűleg mégsem terhesség.

Mindenesetre 2 naponta duplázódik a hcg, szóval 2 nap múlva erősebbnek kell lennie!

Dukk, és halkan gratula! :-)

2013. júl. 8. 13:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Persze, holnap reggel első pisiből tesztelj és gyere azonnal a hírrel. Amúgy a halvány csík is csík :)

Gratula :)

2013. júl. 8. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!