Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen dr Varjú János tatabány...

Milyen dr Varjú János tatabányai nőgyógyász?

Figyelt kérdés
Irjatok légyszi, fontos lenne! Mindent, amit tudtok (jó, rossz élmények, árak stb)
2009. okt. 17. 18:54
 1/4 anonim ***** válasza:
En csak sztk rendelesen voltam nala hat vegyes erzelmeim vannak vele kapcsolatban 1 reszt eleg preciz doki de naon hangulatfuggo volt 1ik nap kedves segitokesz a masik nap meg siman taho nem tom lehet h csak rossz napja volt tobbet nem mentem hozza mert koltoztunk amugy eleg szimpi doki volt nekem
2009. okt. 17. 21:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia úgyszintén Tatabányán van a Szent Borbálában Dr Pazár Dániel.Van magánrendelője is,szerintem korrekt,igazságos,humános nőgyógyász.A kórházban a szülészeten megtalálod.
2009. okt. 18. 09:30
 3/4 anonim válasza:

Én maximális meg voltam vele elégedve. Végig, a terhesgondozás alatt csak hozzá jártam, nála szültem (2008 szeptemberében). Közvetlen, emberséges, humoros, jó szakember. Ő 8 hetesen látta a miómámat, az elhalt (vagy üres?) petezsákot, és az egészséges embriót. Tb-n, a jobb géppel nem látták mindezt. Pedig ott háromszor voltam genetikai ultrahangon. Mind a háromszor más doki vizsgált. A miómát volt, hogy látták, volt hogy nem. A másik petezsákot senki sem látta. Voltam 4D-s ultrahangon is, 20 és 28 hetesen is, ott semmit nem láttak. Majd, mikor megszületett a kisfiam, kijött a másik burok is. Majd az ultrahang kimutatta, hogy megmaradt a miómám is.

Lehet szerencséje volt a Varjú dokinak, de az is lehet hogy szuper jól diagnosztizál. Mindenki döntse el magában! Egy pillanatig sem merült fel bennem, hogy nőgyógyászt kellene változtatnom. Bátran merem őt ajánlani!

2009. dec. 8. 10:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is nála szültem, ill. hozzájárok ellenőrzésekre is. Nekem a felesége tűnik kicsit nagyképűnek.
2010. febr. 3. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!