Milyen dr Varjú János tatabányai nőgyógyász?
Én maximális meg voltam vele elégedve. Végig, a terhesgondozás alatt csak hozzá jártam, nála szültem (2008 szeptemberében). Közvetlen, emberséges, humoros, jó szakember. Ő 8 hetesen látta a miómámat, az elhalt (vagy üres?) petezsákot, és az egészséges embriót. Tb-n, a jobb géppel nem látták mindezt. Pedig ott háromszor voltam genetikai ultrahangon. Mind a háromszor más doki vizsgált. A miómát volt, hogy látták, volt hogy nem. A másik petezsákot senki sem látta. Voltam 4D-s ultrahangon is, 20 és 28 hetesen is, ott semmit nem láttak. Majd, mikor megszületett a kisfiam, kijött a másik burok is. Majd az ultrahang kimutatta, hogy megmaradt a miómám is.
Lehet szerencséje volt a Varjú dokinak, de az is lehet hogy szuper jól diagnosztizál. Mindenki döntse el magában! Egy pillanatig sem merült fel bennem, hogy nőgyógyászt kellene változtatnom. Bátran merem őt ajánlani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!