Kérhetnék véleményt a görbémről?
mi a baj a hőddel, szépen fent van. inkább az aggasztó, hogy a ovut máshova húzza a hő alapján, miint az lh teszt.
én nem hiszek a hőben, nekem is mindig mást jelzett, mint az lh csík, de most már két gyerek bizonyítja, hogy az lh tesztelés (ami nem mellesleg sokkal kényelmesebb) megbízhatóbb. szóval szerintem sanszos, drukkolok. a hőre meg na adj, nagyon sok minden, a front is befolyásolhatja...
Nem a baba miatt vagyunk együtt ennyit,hanem mert sem én sem a párom nem bírnánk ki egy napot sem szex nélkül,én még soha nem mondtam,hogy fáj a fejem....
Egyébként pont nemrég volt egy orvoskonferencia ahol meg azt mondták,hogy igenis minden nap együtt kell lenni,mert így nem sokat vannak a herezacskó káros hatásainak kitéve a spermiumok,és a mindennapos "ürítéstől"lesznek frissebbek és gyorsabbak.Mint a haj,minnél többször nyírjuk,annál jobban nő:)
Na most melyiknek higyjek-higyjünk.....?
Mindenesetre a hőm ma reggel felment 37-re:)
Szio, csajé!
Nekem ma ilyen: [link]
Sose volt még ilyen gôrbém, kivàncsi leszek mi sül ki belöle! :) Mondtam én hogy most lesz péd :) igyad a palàstfüvet, erösiti a méhfalat, segiti a beàgyazodàst! Holnap leszel msn? Puszi!
www.andrologus.hu:
"....az egészséges férfipopuláció 24 óránként képes termelni életképes, megtermékenyítésre alkalmas elégséges számú hímivarsejtet...."
Szóval szerintem nagyon is jól csináljátok! hajrá, nekünk három naponta nem jött össze, amikor naponta csináltuk azonnal jött. a nőgyógyász is ezt javasolta. az meg nem baj, hogy pont az az egy nap kimaradt. drukkolok, sanszos ez a hónap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!