Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kérhetnék véleményt a görbémről?

Kérhetnék véleményt a görbémről?

Figyelt kérdés
Ciklusaim 26-30 naposak.Ovum volt,a hőm miatt viszont aggódom.Van még esélyem babára szerintetek?
2009. okt. 17. 18:05
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Kifelejtettem a görbém :) [link]
2009. okt. 17. 18:06
 2/16 anonim ***** válasza:

mi a baj a hőddel, szépen fent van. inkább az aggasztó, hogy a ovut máshova húzza a hő alapján, miint az lh teszt.

én nem hiszek a hőben, nekem is mindig mást jelzett, mint az lh csík, de most már két gyerek bizonyítja, hogy az lh tesztelés (ami nem mellesleg sokkal kényelmesebb) megbízhatóbb. szóval szerintem sanszos, drukkolok. a hőre meg na adj, nagyon sok minden, a front is befolyásolhatja...

2009. okt. 17. 18:14
 3/16 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:)
2009. okt. 17. 18:46
 4/16 anonim ***** válasza:
14.-én volt pé szerintem!
2009. okt. 17. 20:02
 5/16 A kérdező kommentje:
Ha 14 én volt pé-m akkor ugye nem baj,hogy utána való nap nem voltunk együtt? Csak elöte való nap,meg azelött meg azelött...:)
2009. okt. 17. 20:18
 6/16 anonim ***** válasza:
Szia sztem nagyon sokat vagytok együtt nincs ideje a kiskatonáknak termelődni 72 órát javasol a doki.Vagy 24 et.Mivel a spermiumnak 72 óra kell hogy rendes legyen.
2009. okt. 18. 08:52
 7/16 anonim ***** válasza:
Jajj azt elfeletettem irni egy kismama akinek 3 naponkénti sexel jött össze az első hónapban sok sikert!
2009. okt. 18. 08:54
 8/16 A kérdező kommentje:

Nem a baba miatt vagyunk együtt ennyit,hanem mert sem én sem a párom nem bírnánk ki egy napot sem szex nélkül,én még soha nem mondtam,hogy fáj a fejem....

Egyébként pont nemrég volt egy orvoskonferencia ahol meg azt mondták,hogy igenis minden nap együtt kell lenni,mert így nem sokat vannak a herezacskó káros hatásainak kitéve a spermiumok,és a mindennapos "ürítéstől"lesznek frissebbek és gyorsabbak.Mint a haj,minnél többször nyírjuk,annál jobban nő:)

Na most melyiknek higyjek-higyjünk.....?

Mindenesetre a hőm ma reggel felment 37-re:)

2009. okt. 18. 09:21
 9/16 anonim ***** válasza:

Szio, csajé!

Nekem ma ilyen: [link]

Sose volt még ilyen gôrbém, kivàncsi leszek mi sül ki belöle! :) Mondtam én hogy most lesz péd :) igyad a palàstfüvet, erösiti a méhfalat, segiti a beàgyazodàst! Holnap leszel msn? Puszi!

2009. okt. 18. 10:51
 10/16 anonim ***** válasza:

www.andrologus.hu:

"....az egészséges férfipopuláció 24 óránként képes termelni életképes, megtermékenyítésre alkalmas elégséges számú hímivarsejtet...."

Szóval szerintem nagyon is jól csináljátok! hajrá, nekünk három naponta nem jött össze, amikor naponta csináltuk azonnal jött. a nőgyógyász is ezt javasolta. az meg nem baj, hogy pont az az egy nap kimaradt. drukkolok, sanszos ez a hónap!

2009. okt. 18. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!