Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mekkora az esélye, hogy a...

Mekkora az esélye, hogy a ciklusom 21. napján teherbe essek?

Figyelt kérdés
Tegnap voltunk együtt a párommal és nem védekeztünk. Mekkora az esélye, hogy lehetséges a teherbeesés? 15-ére aktuális a menzeszem, ha netán teherbe is esnék, akkor most még megjönne vagy pedig már most sem kellene?

2013. júl. 7. 16:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem volt, hogy 21. napon volt peteérésem, de nekem hosszabb a ciklusom, mint 28 nap. Szerintem megjön, csak a következő nem, ha azt vesszük, hogy a megtermékenyülés után 10-14 nap a beágyazódás...
2013. júl. 7. 16:28
 2/7 anonim ***** válasza:

Kevés, de van rá esély. És nem jönne meg.

De nem értem a dolgot. Ha nem akarsz gyereket, akkor védekezni kellene, nem utána sopánkodni. Ha meg gyermeket szeretnél, akkor peteérés környékén kellene együtt lenni a pároddal.

2013. júl. 7. 16:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem sopánkodok, hiszen nagyon örülnék ha összejönne a baba. Mostantól nem fogunk védekezni. Viszont mivel a párom nem a szabályok szerint él és utálja a "muszáj" dolgokat, ezért nem én irányítom, hogy mikor leszünk együtt.
2013. júl. 7. 16:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Ergo biztos, hogy nem fog velem lefeküdni csak azért mert peteérésem lenne...
2013. júl. 7. 16:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem kell neki azt mondani, hogy "most peteérésem van, szexelnünk kell".

Azért egy férfit szavak nélkül is rá lehet venni a szexre.

2013. júl. 7. 16:56
 6/7 A kérdező kommentje:
vagy nem.... :) Rendszerint akkor van amikor neki kedve van hozzá és nem fáradt... De majd megpróbálom. Hiszen ezek szerint most 0 az esélye a babának.... :(
2013. júl. 7. 16:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Sztem nem 0,mert nekem is a 20. napon volt a pé-em,mondjuk nekem sem 28 naposak a ciklusok.Rendkívüli pé is lehetséges a ciklus bármelyik napján.
2013. júl. 7. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!