Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Rózsaszínű folyás lehet...

Rózsaszínű folyás lehet beágyazódásos vérzés?

Figyelt kérdés

Lányok segítsetek légyszíves! A ciklusom elején fájt a fogam, szedtem Cataflamot kb 4 napig. Majd arcüreggyulladásra kaptam Dalacin 300-at!! azt szedtem 3 napig. Majd utána elég furi folyásom volt, rengeteg fehér krémes és néha darabos(mintha túró darabok lettek volna benne) Vettem Canesten kombit, azzal kúráltam magam, ami tegnapelőtt este véget ért. Tegnap megvizsgáltam magam, és egy kevés fel nem szívódott kúp és halvány rózsaszínű folyás távozott belőlem. Ez a folyás mára erősödött és már nagyon rózsaszín, de nem piros. A ciklusom 23. napján vagyok általában 28-29 naposak a ciklusaim 14 napos luteálissal. Szerintetek csináltam valami gondot a Canestennel, vagy esetleg méhszájsebem van vagy baba? mert a görbém alapján tuti nem babás mert nem akar emelkedni a hőm, és az alaphőm ebben a hónapban iszonyat magas.

Itt a görbim is!!nagyon megköszönném a választ mert nagyon félek!!

[link]

2009. okt. 17. 14:29
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!