Ha késik a menses, de semmi más terhességre utaló jelem nincs, az normális lehet?
Szióka, ha babát terveztek persze, hogy oda kell figyelni minden pici jelre, mint ahogy erre is. van olyan teszt ami állítólag a három napos terhességet már mutatja, szerinte ezen ne múljon próbáld ki. Amúgy nekem annó így maradt meg a babám. Én nem terveztem (persze most ő a legnagyobb öröm a világon), csak nekem is volt hogy két hónapig is kimaradt a mensima doki persze még 21 éves koromban is arra hivatkozott, hogy nem állt még be rendesen. És akkor is pont az történt, én akkor már 5 hetes terhes voltam és akkor kezdtem érezni a más állapot jeleit, és igen teszteltem és terhes is voltam. Te még szerintem érezni nem fogod, hacsak a lelked mélyén nem érzed. ha biztosra akarsz menni akkor várj még 1-2 hétig és akkor már tuti lessz minden, de addig is nagyon vigyázz magadra és lehet hogy a jövendőbeli babátokra.
Sok sikert.
Szia!
Simán lehet baba a dologban! Nekem sem volt semmi extra tünetem, kb a egy héttel a nemvárt mensi után kezdtek el fájni a melleim, ami még mindig megvan! Csak én nem bírtam kivárni, hogy késsen és már a mensi előtt egy nappal teszteltem! :)
Sok sikert! :)
9 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!