Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt valaki így? 3 napja...

Volt valaki így? 3 napja késik de görcsöl a hasam?

Figyelt kérdés
ma du-tól görcsöl a hasam nagyon szeretném ha baba lenne!!!
2013. júl. 5. 20:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Még minden lehet. Én szorítok neked, hogy állapotos legyél. :) Mellesleg nekem a terhesség elején gyakran fájdogált a hasam. Azt mondta az orvos, hogy a megduzzadt méhtől fáj.
2013. júl. 5. 20:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem is görcsöt,nem jött meg,baba van! Szorítok ! Mikor tesztelsz?
2013. júl. 5. 21:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem várt körül foylamatosan görcsölgettem lehet baba persze
2013. júl. 5. 23:27
 4/7 A kérdező kommentje:
ma akartam tesztelni csak hát az estét is végig görcsöltem így már azt hittem hogy meg fog jönni és hajnalba kimentem a wc-re de semmi :) szóval ez a 4. nap késés !!!! :)))) a görcs mintha enyhűlt volna már :)
2013. júl. 6. 07:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Akkor tesztelj egyet mire vársz !!? Már jobban izgulok mint te! :D

2

2013. júl. 6. 08:44
 6/7 A kérdező kommentje:
ma már hiába tesztelek szerintem semmit nem mutatna :( úgy hogy kedves válaszoló holnapig izgulhatunk együtt :))) amúgy nagyon aranyos vagy :)) a görcsölés teljesen elmúlt csak néha mintha húzzodna a derekam felé a hasam
2013. júl. 6. 09:53
 7/7 anonim válasza:
Mi újsàg kèrdező? Lett baba a dologból? Nekem 3 napja késik, nagyon feszül a hasam, egy nagyon picit véreztem reggel de azóta semmi
2017. júl. 16. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!