2/4 A kérdező kommentje:
terhességhez?
2013. júl. 5. 16:40
3/4 anonim válasza:
furcsák nekem ezek a kérdések, egyrészt miért nem az orvost kérdezed, másrészt én ugyan nem próbálkoztam évekig, mégis innen-onnan összeszedtem infót, mert érdekelt, mi az a hcg, és hogyan alakul terhességnél
4/4 anonim válasza:
Ha esetleg arra irányul-e a kérdés, hogy terhes vagy-e, akkor orvosi diploma nélkül megmondom, hogy igen.
Nekem 5 hetes terhességemnél volt 1940 a hCG szint. Olyan nincs, hogy jó, vagy nem jó. Holnap is nézesd meg, ha jócskán emelkedett, akkor lehet azt mondani, hogy jó vagy sem. Ha nem emelkedett, vagy csökkent, akkor van gáz. Ez a kérdés így önmagában nem túl sokat mondó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!