Ha ebben a hónapban a cn.8-9. napján volt az ovum, és a ciklusaim mindig pontosan 27-28 naposak, akkor tehességi tesztet mikor érdemes csinálni? Úgyanakkor, mintha középidőben lett volna az ovum?
Figyelt kérdés
2009. okt. 16. 20:23
1/3 anonim válasza:
A megtermékenyülést követően a 8. naptól mutathat legkorábban valamit a teszt, mert 7-12 nap van a beágyazódásig, és attól kezdve termelődik a HCG, amit a teszt is kimutat. De ennek mennyisége egyénenként eltérő, tehát minél később végzed a tesztet, annál biztosabb eredményt kaphatsz. Még ha faramuci is: pozitív teszt=biztos terhesség, negatív teszt= vagy terhes vagy, vagy nem. Egy héttel az esedékes menzesz után viszont általában már biztos eredményt hoz a teszt.
2/3 anonim válasza:
Ez jó kérdés,mert ebben a hónapban nekem is 2-szer volt ovum.Ugyanúgy mint neked,és nekem 29 naposak a ciklusam.22-re nem várom.Tegnap óta soke fehér folyásom van,de csökkentek a melleim érzékenységei.A hőm 36,9--bár a múlt hónapban is mensikor visszament.
Kedves kérdező:
Te pontosan mikor vetted észre és ogyan a mensi utáni pét?Nekem akkor is volt nyákom,de nem ovuteszteltem csak másnap kíváncsiságból,és láttam,hogy kezd -- lenni.Szóval fokozatosan lett negatív napokig.Aztán megint + lett.A hőm is kétszer ment fel,de csatolom a görbémet.
Én akkor tesztelek,ha nem jön meg 22-én.
Need van görbéd?
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Kedves utolsó! Görbét nem tudok felrakni, mert csak papíron vezetem magamnak. Úgy vettem észre, hogy már nagyon szeretnénk babát, s próbáltam magam nagyon figyelni. Mensi után nagyon odafigyeltem a különböző folyásokra is. okt. 9-én este fürödtem, s akkor vettem észre, hogy olyan, mint a tojásfehérje. Nem is tudtam hirtelen, hogy akkor most mi van, mert a mensi okt. 2-án jött meg. Másnap és utánna való nap pedig fájt a petefészkemnél. Nem nagyon, de kellemetlenül. Viszont minden kalkulátor és az én számításaim is csak 14-16-ig írták az ovut. Ebből gondolom, hogy nekem most korábban volt, hát majd kiderül, hogy sikerült-e. A hőm egyébként nem nagyon ugrál és nem is volt hirtelen felugrás sem. 36,5 és 37.1 között van. 16-án és ma volt 37.5, 37.1.
2009. okt. 17. 09:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!