Ciklus 23. napján erősen szúr a petefészkem, mitől lehet? Már egy hete volt az ovum, az nem lehet.
Figyelt kérdés
Mikor tesztelhetek? a hőm 36.7.2009. okt. 16. 14:18
1/3 anonim válasza:
Szia!
Szerintem jó jel, más tüneted nincs?-melled nem feszül, esetleg nem látod sötétebbnek a mellbimbód környékét?
Lehetséges, hogy kezd beágyazódni a kicsi a méhedbe, ált. a 7-10. napon ér el odáig.
Tesztelni még felesleges, csak elkeseritene, én ma vagyok a 27. napomon, és a tesztem még nagyon halvány, igaz 2 csikos :).
Tehát vigyázz magadra, igyál eleget, és én a helyedben elkezdenék szedni valamilyen terhesvitamint.Én már a baba tervezésekor elkezdtem szedni a Femibion 800-at. Azért ezt mert ebben van folsav is.
Sok sikert!!!!
2/3 anonim válasza:
szia!
kb most lehetsz a beágyazódás időszakában. Én a 28.napon teszteltem clearblue-val pozitívat.
3/3 anonim válasza:
14:43-as vagyok. nekem semmi tünetem nem volt. a 27. nap este, miután megvettem a tesztet, úgy elkezdett görcsölni a hasam, hogy azt hittem másnapra megjön. a 29.napon kezdett el fájni a cicim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!