Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezekkel az eredményekkel...

Monanke kérdése:

Ezekkel az eredményekkel érdemes próbálkozni?

Figyelt kérdés

Tsh 3,721

Ft4 14,95

Ft3 5,22

Másfél éve vagyunk benne a baba projektbe.

Ezekre az eredményekre azt mondta az orvosom hogy rendben van minden,de itt azt olvasom mindenhol hogy magas tsh-val nincs esély a teherbeesesre.Akkor miért nem kaptam rá gyógyszert? Endokrinologushoz járok.Szerintetek ezek milyen értékek?

2013. júl. 3. 12:05
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó.

Koszonom a biztató szavaid,bocsi az ertekelesert hogy csak félig hasznosat jelöltem be,nem azt akartam,csak a telefon mást érzékelt. Nagyon kedvesek voltak a szavaid,picit megnyugtattal.

2013. júl. 3. 13:37
 12/21 anonim ***** válasza:

A tsh-d magas.

1 korul lenne a jo ertek.

Nekem 3,2 volt, azonnal letroxot kaptam ra, napi felet, 3het alatt levitte.

Irasd fel es kezdd el szedni.

Sok orvos mondja, hogy o, jo ez az ertek, mert hataron belul van, de nem jo, lombikot 1-korul kezdik el, elobb leviszik az ilyen ertekeket.

Petevezetek atjarhatosagit csinaltak nalad?

Ferjednek spermiogramm?

2013. júl. 3. 14:37
 13/21 A kérdező kommentje:
Átjárhatóságin még nem voltam,mert előtte próbálkozok egy clostis kúrával.Férjem értéke határeset 20 millió jól mozgó spermája volt legutóbb.Aztán elkezdte szedni a Maca Vibe-t,azóta lehet hogy nőtt ez a szám,nem nézettük még meg.
2013. júl. 3. 14:51
 14/21 anonim ***** válasza:

Engem nem nagyon zavar, hogy ki milyen értékelést adott, úgyhogy emiatt ne aggódj :):) Jó ez így is! :)

Még mindig azt mondom, hogy NE PÖRGESD a végletekig ezt a témát. Igen, van az a pont, amikor már tényleg orvosról orvosra kell járni, de én - az elmondásod alapján - egyáltalán nem gondolom azt, hogy neked most azonnal rohannod kéne és mindenféle bogyóval tömetni kéne magad (ha csak nem vitamin az a bizonyos bogyó :)). Pont akartam írni, hogy az is könnyen megeshet, hogy férjeddel van a gond, magadat meg feleslegesen turbózod ezen a TSH-n.

Lombikot valóban csak 1 körüli érték mellett csinálnak, de a lombik a te esetedben még szerintem nem releváns tényező, vagy alternatíva.

Lehet, hogy bennem van a hiba, de én azt mondom, a TSH-d nem a legjobb, de nem is a legrosszabb, egyéb értékeid mind rendben vannak, kell egy kis vitamin, egy kis mozgás, egy kis kiegyensúlyozottság, itt a nyár, élvezzétek az együtt töltött időt. Nem tudom, mennyi idősek vagytok, de feltételezem, hogy nem 40 évesek.

Egyik ismerősömnek most sikerült két év után a baba. Azt sem tudta, mi az a TSH, mert nem azért nem jött... Nem is ott keresték a bajt. Minden értéke rossz volt, IR-t néztek, a petefészke tele volt cisztákkal, túlsúlyos volt... Nem a TSH-t kezelték nála sem, hanem egyéb problémákat, meg ő maga is szemléletet váltott, elkezdett mozogni, figyelni az étrendre, vitaminokat szedni.

Én is abba a hibába estem mindig, hogy túlpörgettem minden apróságon magam, a baba meg olyan észrevétlenül toppant be, hogy felkészülni sem tudtunk rá.

Kívánom, hogy mielőbb babásodj! :)

2013. júl. 3. 15:50
 15/21 anonim ***** válasza:

Oke, amit irsz, kedves utolso, de ha valakinek szevi baja van, pl., akkor hiaba var arra, hogy majd csak osszejon, ha nem gorcsol ra.

Mi is elvesztegettunk 2 evet, kozben kiderult, hogy atjarhatatlanok a petevezetekeim.... ezzel hiaba vartunk volna a csodara.

Tsh 1 korul jo, ha lombik, ha nem, a kerdezonek majdnem a negyszerese.

Letrox 3 het alatt leviszi, lehet, hogy csak ez a baj nala.

Ha utana sem sikerul rovid idon belul, en egy atjarhatosagit javasolnek.

2013. júl. 3. 16:17
 16/21 anonim ***** válasza:

Es elfelejtettem: igaza van az IR-es valaszolonak, azt is nezess, inzulin rezisztencia, sok helyen nem foglalkoznak vele, pedig komoly akadaly lehet.

Atjarhatosagiban nekem hsg volt, nem faj, azonnal latszott, hogy mi a helyzet.

2013. júl. 3. 16:23
 17/21 anonim ***** válasza:

Mi köze az átjárhatatlan petevezetéknek a TSH-hoz? A kérdés mire irányult? Ha figyelsz, megtudod: "Ezekkel az eredményekkel érdemes próbálkozni?" A kérdező még azt is hozzátette, hogy néztek neki IR-t is, az is rendben (tényleg nem figyelsz eléggé). Átjárhatóságin nem volt. Ez oké, elismerem, érdemes lenne megnézetni.

És ezredszerre írom le: nem jó ez a TSH, de nem is ördögtől való. Nem szállt el az érték olyannyira, hogy ne lehessen akár egész egyszerűen is korrigálni (írtam pl. az életmódváltás, mozgást, diétázást stb.)

2013. júl. 3. 16:40
 18/21 anonim ***** válasza:
Szerintem is kezeltesd a pajzsmirigyed mert ilyen emelkedett értékkel nehéz lesz teherbe esni. Ne pazarolj el éveket az életedből, csak jó szándékkal írjuk. menj el egy jó endokrinológushoz, ő majd felír gyógyszert. Sok sikert!!
2013. júl. 3. 17:42
 19/21 anonim ***** válasza:

A hsg-nek nem a tsh-hoz van koze, te sem figyelsz....

Arra irtam, hogy a javaslatod helyett, hogy dietazzon, meg pihenjen, meg nyaraljon, inkabb nezessen egy atjarhatosagit, ne menjenek el meg honapok, evek.... es ilyen erteknel nem hiszem, hogy segit a dieta.

IR-t az eredeti kerdesben nem irta, de ha mar megnezette, akkor jo.

Szoval gyogyszer, es ha a levitt tsh-val sem sikerul par honap alatt, akkor atjarhatosagi.

2013. júl. 3. 22:01
 20/21 A kérdező kommentje:

Nem kaptam az orvosomtól gyógyszert erre az értékre,mert azt mondta hogy hülyeség ez az 1-2 körüli érték.Alaposan átnézte a leleteim és azt mondta hogy nem bennem van a hiba.A párom 20 milliós spermaszámát kevesli,írt fel neki is clostit napi egy szemet.(Viszont szerintem neki csak egy dobozzal kell beszednie,esetleg ha valaki ezt jobban tudja segítsen már ki)

Ultrahangon megint talált egy éppen "robbanásra" kész 25 mm-es tüszőt,meg még egy nagyobbat és pár kicsit.

Cisztát nálam egyenlőre nem okozott a closti,babát sem pedig múlt hónapban is azt mondta az orvos hogy ha ez a tüsző kiszabadul abból baba lesz,most ugyanezt mondta.

Átjárhatóságit is fogok csináltatni ha nem jön össze semmiképp a baba,viszont én ultrahangosra szeretnék menni,akinek esetleg már volt az megírná hogy mennyire fájdalmas?

2013. júl. 4. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!