Lehetek terhes, ha a 32. napon 2. vizeletből teszt csíkkal negatívat teszteltem? Általában 30 naposak a ciklusaim van amikor pár nappal előbb jön meg vagy csúszik. Ma 33. nap van és még semmi.
Én már két héttel a várt menstruáció előtt éreztem tüneteket.
fájt a fejem, több napig szurkált enyhén görcsölgetett a hasam.sok a savam.van amikor este is hányingerem van meg reggel is.feszült a hasam keveset tudtam enni.
mára már ezek a tünetek elmaradnak.az émelygés fej fájás sav fáradékonyság(egész nap aludnék) hideg rázás ezek a tünetek maradtak meg.Neked?
Hát nem tudom szerintem te is várjál pár napot aztán elválik.hogy lesz baba vagy sem.
Amit én csináltam teszt csíkot nincs is rajta hányas érzékenységű :-/ Olvastam már olyat is,hogy egy csajszinak nem mutatta ki teszt,hogy terhes és a véreredmény mutatta csak ki neki.Amíg nem jön meg szerintem van rá esélyünk.
Én is tesztelek holnap és majd kiderül mi lesz.
Remélem nincs semmi bajunk és nem azért késik.
Majd írd meg az eredményt én is megírom.
Csináltam ma is egyet reggeli 1. vizeletből de negatív:(
Kicsit elmosódva látszik ez az egy csík.
Szerinted reménykedjek még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!