Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap voltam Uh-n, a doki 24...

Tegnap voltam Uh-n, a doki 24 mm-es és 19 mm-es domináns tüszőket látott. A 24 mm az már túl nagy? Tüszőrepesztő szurit nem adott.

Figyelt kérdés
Azt mondta, szerinte felesleges, és hogy a 24 mm-es már nem fog megrepedni. :( Tudom, ott a másik is, de sok helyen olvastam, hogy a 24 mm-es is jó. Akkor most mi van? Nektek mekkora petesejtetek szokott lenni? Mi a normális?
2009. okt. 16. 08:28
 1/9 anonim ***** válasza:
én minden honapban járok tüszö,mérésre, volt 23 mm-s és az uh alatt repedt meg, a doki mondta is hogy siessek haza:) jo, bár nem lett beleöle baba még mindig, de 2 x is volt 23 mm-s nekem.
2009. okt. 16. 09:05
 2/9 A kérdező kommentje:

Akkor reménykedhetek. :)

Most nagyon szúr, alig tudok leülni, remélem ma vagy holnap megreped. Már 3 napja 36.4 a hőmérsékletem, remélem holnap már szépen felmegy! :)

Sajnálom, hogy nem jött ösze a baba nektek, de remélem hamarosan másképp lesz! Szorítok nektek is! :)

2009. okt. 16. 09:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Én mikor ulltrahangon voltam 23 mm-es tüszőm volt, amire a doki azt mondta h aznap vagy másnap fog megrepedni és volt is ovu fájdalmam rendesen, ugyhogy a 24. miért ne repedhetne meg??
2009. okt. 16. 09:36
 4/9 A kérdező kommentje:

Hát ezt nem tudom én sem....

Azt mondta a dokinő, hogy már besült, valószínüleg. De azért ő sem mondta biztosra. ma viszont piszkosul szúrkál. Tegnap előtt este voltunk együtt, meg ma este tervezzük. :) Úgy tudom, kétnaponta a legjobb. :)

Köszönöm a választ!

2009. okt. 16. 09:52
 5/9 anonim ***** válasza:
a mai akcioval tuti elkapjátok (elsö válaszolo vagyok:)
2009. okt. 16. 12:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is ugyanúgy voltam,mint az első válaszoló. Volt egy 23mm-es tüszőm a 11. napon és a 13. napon az uh közben repedt meg. Úgyhogy szerintem a 24mm-es nem túl nagy. Volt még mellette egy 18*22mm-es is, nekem arra mondták, hogy túlnőtte magát és az már nem jó.
2009. okt. 16. 14:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Előztől kérdezném, hogy lehet hogy a 22 mm-es túlnőtte magát a 23 mm-es meg megrepedt.. nem értem. akkor a 23-as sem lett volna már jó nem?
2009. okt. 16. 18:50
 8/9 anonim ***** válasza:
14:40-es vagyok. Az nem 22mm-es, hanem 18-szor 22mm-es, tehát ez nem kettő, hanem egy szabálytalan alakú tüsző volt. A csillagot a szorzásjel helyett írtam.
2009. okt. 16. 19:03
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! nekem mind a kettő szabályos alakú volt, remélem végre összejön a babó! :)

Sok sikert mindenkinek!

2009. okt. 17. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!