Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hüvelyszurkálás lehet mensi...

Hüvelyszurkálás lehet mensi előtt 1-2 nappal?

Figyelt kérdés

A hüvelyszukra meg a különös alhasi fájdalom főleg, mikor lehajolok, tényleg nem szokványos nálam. Nem szokott lenni, de az alhasi fájdalom még biztos, hogy soha nem volt mensikor. Nem úgy fáj, mintha meg akarna jönni. Valahogy máshogy fáj.

Mellérzékenységem se szokott lenni, a folyásra sajnos nem figyeltem soha, de most hol vizes, hol krémes, most a kettő között....

2013. júl. 2. 19:10
 1/4 anonim ***** válasza:
terhesség?
2013. júl. 2. 19:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Remélem. Holnap kellene megjönnie. De előtte egy nappal szokott görcsölni a hasam, és az ma még nem volt.
2013. júl. 2. 19:18
 3/4 anonim ***** válasza:
megjött?
2013. júl. 3. 17:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mert volt egy kis rózsaszínes pirosas valami, de a hüvelyszurkálás maradt, meg az alhasi szurkálás, fájdalom, de még mindig nem olyan, mint mensi előtt szokott lenni, közbe meg aztán pláne nem szokott lenni ilyen. Nem tudom, holnap meglátjuk. Sok reményt nem fűzök hozzá, de mégis csak különös. Reggel kicsit hányingerem volt, szinte szédültem, fájt a fejem, ahogy cipeltem a lányom, alig bírtam, rögtön kifulladtam, pedig azért szoktam bírni. Mellérzékenység is van, nem szokott lenni...vagy most jól becsap a szervezetem.
2013. júl. 3. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!