Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez pozitiv vagy szellemcsikos?

Ez pozitiv vagy szellemcsikos?

Figyelt kérdés

Elvileg junius 27-en kellett volna megjonnie,de amiota abbahagytam a fogamzasgatlot,azota rendszertelen a ciklusom.

3 honapja hagytam abba,egyszer megjott 30 napra,majd 25-re es most tartok a 34. napomon,de eddig nem jott meg.Tuneteim vannak,de mivel szeretnek babat es az elozo 2 honapban is voltak,ezekre nem adok.

A tesztet ma du. csinaltam. [link]

2013. júl. 1. 22:12
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
teszteltem ma meg egyet.Idon belul megjelent a masodik csik halvanyan,majd eltunt...
2013. júl. 2. 08:53
 12/21 anonim ***** válasza:
53%
Természetesen, lehet látni a csíkot, a laptopot forgatva még jobban, sőt a vastagsága is ugyanolyan mint a kontrollcsíknak. A kérdés csak az, hogy ez most tényleg milyen színű, az nem igazán kivehető. Amúgy én is ugyanilyen tesztet csináltam tegnap délután, talán még halványabb mint a tied, szóval ez nekem is nagy nagy kérdés.Teszteltél ma?
2013. júl. 2. 08:53
 13/21 anonim ***** válasza:
53%
Hát, ez érdekes. És száradás után sem lehet látni rajta semmit?
2013. júl. 2. 08:58
 14/21 A kérdező kommentje:

En nem lattam rajta semmit szaradas utan :S

A Gabriell tesztet majd kiprobalom,ugyis ma megyek haza magyarorszagra,majd bemegyek a patikaba.

2013. júl. 2. 09:00
 15/21 anonim ***** válasza:
NEGA!
2013. júl. 2. 09:57
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Oda lehet szugeralni, de ez attol meg negativ. Es ha idon belul eltunik a masodik csik, azi s negativ.
2013. júl. 2. 10:04
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

A masodik csik nem tunne el, ha valoban pozitiv.

Vegyel olyan pluszos clearblue-t, az egyertelmu.

Ha + pozitiv, ha - negativ.

2013. júl. 2. 10:14
 18/21 A kérdező kommentje:

A clear blue-rol en rosszakat hallottam.

Inkabb azt fogom csinalni,hogy elmegyek naszutra aztan,ha azalatt nem jon meg,akkor elmegyek orvoshoz,az a biztos.

2013. júl. 2. 10:17
 19/21 anonim ***** válasza:
Nászútra?? Akkor hatalmas gratula!! Sok sok boldogságot és teljesüljön minden vágyad, vágyatok!!
2013. júl. 2. 10:59
 20/21 A kérdező kommentje:
koszonjuk szepen :)
2013. júl. 2. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!