Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek terhesseg kezdeten...

Akinek terhesseg kezdeten gorcsolt a hasa, mikorra mulott el-ha egyaltalan elmulott?

Figyelt kérdés

Sokszor belegorcsol a hasam, neha olyan, mint amikor mensi elott szokott. Van, amikot csak szurkal, altalaban feszito erzes.

Magne b6-ot szedem, pihenek, fekve jobb.

Kinek mikorra mult el?

2013. júl. 1. 13:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Biztos egyedi ez is. Nekem amikor kimaradt egy hétig görcsölgetett, utána egy hétig semmilyen tünetem nem volt, utána jött 6. héten a hányinger. A menziszerű enyhe később még nagyjából havonta mindig visszatért egy-két napra. A szurkálás jobb-bal oldalon és a feszítés viszont mindig előfordult - a méhet tartó szalagok nyúlnak olyankor, nem jelez rosszat.
2013. júl. 1. 13:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem első gyerkőcnél vagy a 20. hétig kitartott. Most a kistesót várjuk, nála elég hamar elmúlt, aztán néha 1-1 napra visszajött, aztán 26-30. hétig szinte folyamatosan. Ahogy az előző is írta, nyúlnak a méhszalagok, van, aki nagyon érzi.
2013. júl. 1. 13:37
 3/3 anonim ***** válasza:
8-9.héten múlt el.Bár még lehet visszajön majd,kitudja.
2013. júl. 1. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!