Rendszertelen ciklusnal mindig van peteeres?
Nem olyan hosszúak a ciklusaid, hogy ne legyen peteérés. Neked szerintem mindig van! Nézd meg ovulációs teszttel, amikor az pozitív, akkor kell együtt lenni, mert 12-36 órán belül megreped a tüsző!
Drogériában, Tescoban, stb kapható, de neked először érdemes lenne, ha a 11. naptól minden este csinálnád, hogy nehogy lemaradjatok. Ehhez meg inkább a vaterát vagy a teszveszt ajánlom, mert ott nem csak 5 db-os kiszerelés van, mint a boltban, hanem 20-at, 30-at is tudsz, db-ját 100 ft-ért! Míg a boltban az 5 db 2-3000 ft között van!
Keress rá a keresőben (bal oldal, menüsor alatt, keress! gomb van alatta), hogy ovuteszt, rengeteg találat lesz!
Sok sikert!
Koszi szepen a megnyugtato valaszt es a segitseget. Most mar sokkal nyugodtabb vagyok, megijjedtem egy kicsit mert valahol olvastam, hogy 34 naposnal hosszabb ciklusnal nincs is peteeres. Gondoltam merem a homersekletemet is (szajban) es akkor az ovuteszteket is beszerzem. A homerozes ugyanannyira megbizhato mint az ovuteszt?
Koszi meg egyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!