Negativ teszt csalhat?
Figyelt kérdés
Tudom butasàgot kérdezek,és màr betegesnek tünhetek,de csak egy ujabb terhesség vigasztalhat meg. Szoval egy hònapja kb hogy elvetéltem.hét hetes voltam.nagyon szerettem volna a babàt" rà két hétre voltam kontrolàn,és akor a doktornö azt mondta hogy jol van minden velem és nemkell varnunk ujabb probàlkozassal... És hogy 1-2hét mulva vàrhatom a menzeszemet. Azòta még nemjött meg,csak pàr napja veres volt a papir wc zes utàn.a mellem us duzzadt egy hete kb és màma màr a melbimbòm is fajt. Viszont a mai tesztem negativ lett. :( lehet koràn teszteltem vagy téleg nemvagyok terhes...2013. jún. 28. 16:37
2/5 anonim válasza:
ha egy hónapja volt vetélésed, akkor nagyon valószínű, h még nem vagy terhes, vagy legalább is még nem érezhetsz tüneteket. vetélés után nem nagy az esélye, h azonnal peteérésed lett volna, egy mesni azért szokott lenni. vagyis ha esetleg mégis lett volna vrendes vérzés nélkül is peteérésed, akkor is kb. csak most ágyazódna be, az meg nem jár ilyen tünetekkel. szerintem meg fog jönni. Utána próbálkozzatok.
3/5 anonim válasza:
Ezen en is atmentem, s gyuloltem, mikor azt olvastam, hogy ne legyel gorcsos... Pedig igaz... Fel eve mutottek mehen kivuli terhessegel, s par napja pozitivat teszteltem, mikor vegkepp nem szamitottam ra. Kerlek, engedd el a banatodat, s csak konnyeden, boldogan elj, akkor sikerulni fog!
4/5 A kérdező kommentje:
Gratulalok neked :) biztos nagyon boldog vagy ! Hàt meglassuk mi lesz velem,ha nem is most de azert remelm sikerül még teherbeesnem a közeljövöben.
2013. jún. 28. 18:44
5/5 anonim válasza:
3-as vagyok. Igen, boldog vagyok, s hiszem, hogy hamarosan Te is ateled ezt az erzest! Csaklazan es boldogan! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!