Lehetek terhes? A párom azt mondta, hogy neki nem lehet gyereke, rossz volt a sperma vizsgálat eredménye. A volt feleségével 10 évig nem jött össze a baba. (azóta a volt feleség már szült)
Figyelt kérdés
Peteéréskor voltunk együtt, többször egymásután. Nem védekeztünk. Valaki tud olyan esetről, hogy férfinek az orvosok azt mondják nem lehet természetes úton gyereke, mégis megtörténik a csoda? Nekem van 3 gyerekem.2013. jún. 27. 16:21
11/13 anonim válasza:
A volt feleséggel lehet azért nem jött össze, mert összeférhetetlenek voltak a génjeik. Ismerősöknél ez a helyzet.
Egyébként ugyanúgy nem mondhatja biztosra az orvos hogy valaki meddő, mint hogy miért nem lehet baba.
Terhes vagy?
12/13 A kérdező kommentje:
Még nem, de a párom nagyon szeretné. Én vállalnám, csak egy kicsit attól félek, hogy már 42 éves vagyok (ő szintén ugyanennyi) De szerintem ez nem akadály.
Volt már olyan ismerősötök aki 40 felett szült?
Nekem eddig 3 egészséges gyermekem van, 22,19,és 11 évesek.
2013. aug. 28. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!