Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az átjárhatósági csak akkor...

Az átjárhatósági csak akkor fáj, ha gond van? Ha átjárható, akkor alig érezni?

Figyelt kérdés
Mert ilyen és olyan tapasztalatokat is hallottam és olvastam már. Ti mit gondoltok erről? Félek.
2009. okt. 14. 16:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy francokat! Nekem átjárható volt, még is majd meg haltam. Igaz, egy 80 éves papa csinálta a János kórházban, aki már menni is alig tudott... de másnak is fájt elég rendesen. Ma a kontrasztanyaggal feltöltés csak kellemetlen, viszont amikor felhelyezik a kacsákat (nekem 2-t) akkor majd szét szakadtam. És nagyon véreztem is utána.
2009. okt. 14. 16:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút egyetértek az előttem szólóval. Nekem nagyon fájt, utánna egy hétig erős mensiszerű vérzésem is volt. Bocs, rossz szóhasználat volt az, hogy nagyon fájt, mert végül is nem volt az egész fájdalmas, csak amikor felhelyezték a katétert, és amikor már bennem volt a kontrasztanyag, akkor utána a doki picit meghúzta a méhemet. Na ott azt hittem, hogy be is sz@arok a fájdalomtól. De megérte, mert kiderült, hogy nincs semmi gond. Nekem is a Jánosban csinálták. De vannak helyek, ahol a HSG-t kábításban végzik el.
2009. okt. 14. 16:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Ne félj. Kibírható, és rá egy hétre már nem emlékszel az egészre. Nézd a pozitív oldalát, kiderül, hogy minden rendben van!
2009. okt. 14. 18:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem is baromira fájt annak ellenére, h nem volt gond, de nyugi, azért ki lehet bírni.
2009. okt. 14. 18:57
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia, második vagyok. Húúha, bocsánatot kell kérnem tőlem, mert lehet, hogy kicsit eltúloztam a dolgot. Szóval ne féljél, nekem nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, de túléltem. És hidd el, tényleg csak pár másodperc, ami nagyon rossz és fájdalmas.

Mégegyszer bocsi, így átgondolva a dolgot, nem is testileg, hanem lelkileg volt megrázó nekem. Még egy hüvelyi UH után is teljesen rosszul vagyok. Meg én akkor kaptam egy receptet, vmi antibiotikumot kellet kiváltani és bevenni. Na... rajtam az összes mellékhatás kijött sajnos, érthetően: hánytam és f@stam egyszerre. ez rosszabb volt a HSG-s fájdalomnál.

De nyugi, tényleg nem is olyan rossz.

2009. okt. 15. 08:16
 6/8 A kérdező kommentje:
sziasztok! Köszönöm mindenkinek aki írt. Én jól bírom a fájdalmat, csak az ismeretlen mindig félelmetes. Szeretem tudni, mire számíthatok. Köszönöm mégegyszer mindenkinek!
2009. okt. 15. 17:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy miután megtörtént, PIHENJ! Nekem ott annyira nem fájt - no persze, ne mvolt kellemes - de nem értettem, miért hozatott a doki kerekesszéket. Kikértem magamnak, mondtam, semmi bajom. Mondta, hogy menjek haza pihenni. ...én nem fogadtam meg, egész nap úton voltam, pakoltam, vásároltam. Aztán kiment a fájdalomcsillapító belőlem. Óóóó, hát nem kívánom senkinek. Szóval, utána pihenj!!!

2009. okt. 15. 21:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha magas a fájdalomküszöböd, akkor nem lesz, gond, nekem is alacsony sajnos, azért viseltem olyan rosszul. Egy másik "rosszul viselős" válaszoló
2009. okt. 16. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!