Mikor jelentkezik terhességkor az erősebb mellfájdalom? Ki mikor érezte legkorábban, a nem várt előtt már vagy több hetes terhesen?
21:17-es
Tutira babás voltál?+ volt a terhességi teszted?Mert amiket leírtál tünetet a melleidről,és hogy mikortól fájt,én is ebben a cipőben vagyok.Akkor nekem sem fog összejönni?:(Én 22-re nem várom
Ja!És miért ment el a baba?Azt persze nagyon sajnálom:(
Kedves kérdező,bocsi hogy belekérdeztem a kérdésedbe,de szerintem ez többünket is érdekelne.
21:17-es vagyok :)
Igen, gyereket vártam. (első pozi tesztem a 32.naponvolt) Sajnos valamilyen genetikai rendellenesség volt, mert nem akart beindulni a szíve és heteken keresztül, hol növekedésnek indult,hol meg alig találták szinte. A 41. naptól elkezdődött a barnázás, majd vérezgetés, görcsök és a 62. (ápr21) napon vége lett ennek a pokolnak :(
Butaságot ne beszélj, ez nem jelenti azt, hogy te is így fogsz járni!!!
Igazából az hogy ez történt, biztos oka volt. De mostmár azért lehetne egy igazi növekedő szívhagnos pici babám végre... Szurkolok értünk!!!!
Írjatok majd, hogy kivel mi lett!!! Én is várakozom: ovu után vagyok :)
16:37-es vagyok.
Mától szűnik a mellérzékenységem,de tegnap óta sok fehér--nem kellemetlen szagú--folyásom van.Ez nem tudom jó vgy rossz?Csütörtökre nem várom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!