Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hibás volt a teszt, vagy ez...

Hibás volt a teszt, vagy ez normális?

Figyelt kérdés
Ma csináltam egy terhessége tesztet(corax). a contoroll csikban megjelent a vonal,a terhesség ablakban a vonal helyét láttam csak,ha fényfleé fordiottam,fehéren . Gondolom ott kellett volna elszineződnie a tesztnek ha terhes lennék.Nem halvány volt,hanem fehér,ha fény felé forditottam. Ez pozitiv vagy negativ??
2009. okt. 14. 15:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez kérlek szépen szellemcsík amit negatívnak veszünk.A Corax egyébként egy nem igazán megbízható teszt sokan panaszkodnak rá.Pár nap múlva csinálj újat egy jobb teszttel mondjuk Gabriel Clear blue.
2009. okt. 14. 15:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is a Gabrielt ajánlom neked. Nemcsak megbízható, de elég korán ki is mutatja. Nekem csak a következő nap kellett volna megjönnie, amikor teszteltem.
2009. okt. 14. 15:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Ma csináltam egy másikat gabriellel. Negativ lett,16 nappal az aktus után. Mostmár hihetek neki igaz?
2009. okt. 15. 15:11
 4/4 anonim ***** válasza:
oké 16 nappal az aktus után...de mikor kéne megjönnie a mensidnek?mert ez a lényegesebb szempont nem az,hogy mikor volt az aktus.Ha már késik és így lett negatív akkor nem vagy terhes,de ha még nem késik,akkor várd meg a nemvárt napját és akkor tesztelj,mert lehet nincs még elegendő hcg a vizeletedben ahhoz,hogy kimutassa a teszt a babát.Görbéd van?
2009. okt. 16. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!