Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fogamzásgátló szedés mellett...

Fogamzásgátló szedés mellett lehetek terehes?

Figyelt kérdés
másfél hete émelygek és hányingerem van folyamatosan!!! nagyon félek!
2009. okt. 14. 13:17
 1/4 anonim ***** válasza:

állítólag lehet. lehet hallani nem egy ilyen esetről.

valójában nem lehetne, de az élet mindig rácáfol.

csinálj majd tesztet szerintem.

lehet ám,hogy beteg vagy, vagy attól produkál ilyen tünetet a szervezeted mert attól félsz hogy terhes leszel.

ne aggódj:)

2009. okt. 14. 13:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Mivel nem 100%-os védelem, ezért lehet! Ez arra vonatkozik ha jól szeded. Ha nem jól szeded akkor még nagyobb az esélye hogy terhes lehetsz. Amúgy lehet hogy ez csak a gyógyszer mellékhatása. Lehet váltanod kéne, vagy ha most kezdted akkor várni a 3 hónapot és hogy utána elmúlik-e. Meg csinálhatsz tesztet is. Én amikor elkezdtem szedni, minden reggel rosszul voltam! Már elmúlt, egy éve szedem, de pl azóta sem kívánom a túl édes dolgokat.
2009. okt. 14. 13:24
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:) Már vagy 2 éve szedem és eddig nem voltak ilyen problémáim:( Vasárnapra várom, és már hétfőn teszteltem...negatív lett... túl korai volt a teszt?
2009. okt. 14. 13:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha vasárnapra várod, akkor a hétfői még nagyon korai. Nekem a lányom gyógyszer mellett lett. Ha rendesen szedet, akkor kicsi az esély a terhességre. Én anno elfelejtettem bevenni 2-3 napig. Ekkor foganhatott meg, mert utánna nagyon figyeltem és szedtem végig. Nem jött meg, vártam, majd doki, hogy most akkor mi van, mikor kezdjem el újra. Megvizsgált, s közölte, hogy majd 9 hónap múlva lesz esedékes a következő gyógyszer. Ma már 17 éves a lányom.
2009. okt. 14. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!