Mára nem várom. Nem jött meg eddig még. Este fél6kor csináltam egy Exepil tesztet, az negatív. Ettől még lehet baba csak még korai tesztelés? Vagy reggel kellene? Lehet, hogy csak késik? Nem szokott!
Gratulalok kedves 6os!!!
Nekem meg nem jott meg, ha nem is fog, hetfon tesztelek.
Nekem elsore jott ossze, igaz elveteltem, februar 10-re jelezte az ovut a ciklus.hu, es mi 5-tol 11-ig minden nap egyutt voltunk, es sikerult.
szurkolok neked nagyon, bar ugy kicsit konnyebb lesz, hogy mar van ketto gyerek, biztos nagyon szeretnetek de ha most nem jott ossze legalabb van aki lefoglal teged :))
Meg ami meg lehet hogy segitett, hogy szex utan en 1 oraig felpolcolt labakkal fekudtem, az orvos azt mondta, ha van ra lehetoseg akkor ne is zuhanyozzak mar, igy ha este egyutt voltunk felkeles utan zuhanyoztam le. Bar van aki azt mondja hogy aminek benn kell maradnia az benn marad anelkul is, hogy parnat teszel magad ala. Mindenesetre en ugy csinaltam es az elso honapban osszejott.
meg annyit mondott az orvos hogy inkabb ovulacio elott 1-2 nappal legyen intenzivebb a szexualis elet,mert ha csak az ovulacio napjan vagyunk egyutt nem biztos hogy odaer a spermium mire az ovulacio vegbemegy.
tenyleg gratulalok annak akinek sikerult, neked pedig szurkolok tovabbra is. ;)
Sajnos en most pesszimista lettem mert a mellfeszulesem enyhulz es ugy tudom menstruacio elott enyhul, terhessegnel erosodik.
Csajok megiscsak sikerult!!! Ma reggel digitalis clearblueval!!!3-4 hetes az en kicsikem!!
Masodjara valt be ez a teszt, tegnap 25os erzekenysegu negativ volt ma az 50es clearblue pozitiv!!!
Annyira boldog vagyok :))
17-es!Gratulálok Neked tiszta szivemből!!!Együtt fogunk babát várni :D De szupi!
Nálam a cicifeszülés reggel erősebb,napközbenre gyengül!
Én is kiszámoltam kb. a peteérésemet+nekem is szintén ciklus.hu és azon a héten 7 napból 5ször voltunk együtt!Mondjuk utána is együtt voltunk,de bevallom azt már nem számoltam...Popsi alá párna,40 percig fekvés! :) Ez a 3.hónap és most sikerült!Kitartást mindenkinek!Tudom,milyen rossz ha mindent megtettetek,hogy sikerüljön és mégis megjön!Én mind a 2szer kiborultam,pedig 2-3 hónap az még semmi!Érzékeny tipus vagyok,nehezen viselem a kudarcokat!Ez van!Ilyen vagyok!Ne adjátok fel soha...Mindenkinek úton van a csoda,csak éppen dugóba került vagy pirosat kapott ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!