Van köztetek olyan, aki június végére, július elejére nem várja?
Sziasztok, 2 vagyok, továbbra is drukkolok azoknak, akik mostanában nem várják, hogy ne is jöjjön meg :)
Kérdező kérdésére válaszolva: tervezzük az orvost, de még ki kell találni hogy mikor és kihez. Nem ott dolgozom, ahol lakom, lakóhelyemen SZTK - ban eléggé zsúfolt, futószalagos ellátás, ott max rákszűrést meg gyógyszer iratást szoktam, ahol dolgozom, ott van több orvos, magánrendelések is vannak, de nem ismerem egyiket sem, és elég ellentmondásos véleményeket hallok róluk :( Az előző 2 gyerekemnél másik városban laktam, ott volt kórház, rendelőintázet meg magánrendelés is, kicsit más volt.) Mondjuk rutin vizsgálatok + általános vérkép szerint semmi bajom nincs, de ahogy olvasom, attól még bármi lehet... Meg most vakáció is van, a 2 nagyobb is itthon van, amellett hogy dolgozunk tele vagyunk programokkal, úgyhogy kb. szeptemberre akarok találni egy normálisat, akiről jó vélemények vannak, és esetleg egészségpénztárra (OTP) is dolgozik. (vagy sokat akarok? :))Ezt a 2 hónapot addig még a természetre bízom, és vezetek görbét, hogy legyen mit megmutatni. (Ha 12 hónapot kibírtam, ez a 2 már nem oszt nem szoroz :))
Mára nem várom, egyelőre semmi, de negatívat teszteltem. Lányom 17. napon fogant, 3 vagy 4 nap csúszással mutatta ki a teszt. A második terhességemmel is a 17. napon fogant a baba, azt is 3-4 napos csúszással mutatta ki. (Sajnos azt vetéléssel végződött) Most 15. és 16. nap voltunk együtt.
Eléggé fájnak a melleim, tegnap este elég rendesen fájt a hátam, meg szurkált a hüvelyem.
Kivel mi újság? Tesztelt valaki ma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!