Lehetek terhes? Szeptember 4. -én volt meg utoljára! Sose szokott késni inkább mindig elöbb jön meg!
Figyelt kérdés
Kb.3-4 hete voltam orvosnál rákszürés végett akkor gondolom észre vette volna hogy terhes vagyok! Tegnap a késés miatt mentem el orvoshoz. Nem látott semmit de azért elküldött vérvételre! Óvszerrel védekezünk és elvileg nem szakadt ki!A konkrét kérdésem az hogy attól függetlenül hogy UH-val nem látott semmit az orvos attól még lehetek terhes ugye?2009. okt. 14. 11:03
1/1 anonim válasza:
Ha szept 4-én volt meg utoljára és te 3-4 hete voltál dokinál,azt akkor még semmilyen formában nem láthatta az esetleg fennálló terhességet.Viszont tegnap,hogy ismét mentél,elvileg már petezsákot kéne látnia,de az is lehet hogy késői pé-d volt és még most ágyazódott be a baba és még icipici nem fogják most sem látni,esetleg 2-3 hét múlva.Vegyél tesztet az a biztos.És egyébként meg ha óvsszerrel védekeztetek és nem szakadt ki,tuti nem vagy terhes.Azt nem írtad mióta késik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!