Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha szombat este jön meg,...

Ha szombat este jön meg, onnan számoljam a 14. napot, vagy vasárnaptól?

Figyelt kérdés
Ettől függ, melyik nap kellene mennem az A.R.O. -ra második vérvételre, 8.-án este jött meg, negatív az ovu tesztem.. köszönöm!!

2013. jún. 23. 10:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez egy jó kérdés.Nekem is este 10 felé jött meg,de csak enyhe barna valami,azt még nem számoltam bele,amúgy az is szombati nap volt,így én vasárnapot számoltam az első napnak mert akkor már reggelre rendesen megjött.

Ha neked már szombat este rendes vérzés volt,szerintem számolhatod első napnak.

2013. jún. 23. 10:14
 2/3 anonim ***** válasza:
nekem a meddőségiben azt mondták ha már délután jön meg akkor a következő nap az első nap vérvétel szempontjából. Az első teljes nap az első nap. Egyébént minden ilyen vizsgálatnál van +-1 nap azért ha hétvégére esik az a nap amikor lenne az ideje.
2013. jún. 23. 10:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát, ha a meddőségin ezt mondták, akkor csak úgy kellene számolnom.. nekem is lesz most eltérés, mert így a ciklusnapok miatt a többi hétvégére fog esni, (bár így nem nagyon értem mért 19,21..nap, nekem most teljesen nem úgy lesz..)Ti is a SOTE-ra jártok, hol tartotok?(ha megkérdezhetem.. :) köszönöm a segítséget!
2013. jún. 23. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!