Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 10, dpo-n bal petefészek...

10, dpo-n bal petefészek szurka? jót jelenthet? Help me?

Figyelt kérdés
12-én volt peteérésem,azóta szépen fent van a hőm,de csak rá 4 napra jött elő a tojcsis nyák valószínű az volt az ovu utolsó napja a nagy okosok szerint:)nem is foglalkoztam eddig a gondolattal,hogy lehet,hogy sikerült:) de tegnap kés szúrásokat éreztem,beleremegtem,illetve peteérés óta csak vizes a folyásom,semmi szárazság semmi:) szerintetek sikerült volna?:)kinek voltak hasonló tünetei?
2013. jún. 23. 04:00
 1/6 anonim ***** válasza:
felesleges ennyire figyelni magadat. A másik biztosat itt senki nem fog tudni mondnai. Hamarosan kiderül sikerült-e. lehet hogy igen de lehetnek sima pre mens tünetek is.Az is lehet hogy volt megtermékenyülés de mégsem fog beágyazódni igy nem is tudsz róla hogy vlt megtermrékenyülés stb. ilynekor még nem lehet tudni semmi biztosat és feleselges találgatni.
2013. jún. 23. 09:56
 2/6 sarah23 ***** válasza:
igy van ne streszelj
2013. jún. 23. 11:28
 3/6 A kérdező kommentje:
sztem az a nő aki nagyon szeretne babát,az nem tudja megállni,hogy ne stresszeljen ha mégis,legbelül nem is most akarja igazán,csak még nem tudja.utána olvashattok nyugodtan,mert erről most jelent meg egy orvosi cikk,és nagyon tanulságos:)
2013. jún. 23. 12:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Én négy éve várom hogy megtörténjen a csoda igy tudom miről beszélsz hidd el. Ahoyg azt is jó ha tudod hogy a legtöbb nő bemagyarázza a tüneteket. Nekem is volt mmát a fémes szájiztől kezdve hányinger minden, mégsem volt baba. én nem azt mondtam hogy ne gondolj a teherbeesésre és egyértlemű hoyg scak akörül jár az agyad, ezt nem is lehet kikapcsolni aki azt mondja ne stresszelj az nem élte át ezt amit az aki évekig, hónapig vár rá. Én nem azt mondtam hogy arra ne legyél rákattanva hogy babát akarsz hanem azt hogy felesleges a tüneteket lesni, mivel a legtöbb máskor is van csak fel sem tünik. Lombik vagy inszem után is az a 2 hét természetesen arról szól annak a nőnek hogy várja hogy kiderüljön sikerült-e. Mégis rengeteg sikerül pedig akkkor aztn végképp rá van görcsölve. Szóval nagyon kevés az akinek tényleg amiatt nem emgy mert rágörcsöl. én pl másfél évig egyáltalán nem fogyeltem rá, természetesen enm védekeztünk 2,5 év sikertelenség után, de nem jártam orvoshoz, nem figyletem magam, szóval ténykóleg nem voltam rágörcsölve, mégsem sikerült. ezért mondom hogy ez hülyeség.Sok sorstársat ismereek akinek akr 5 év után a lombik hozta meg a sikert abban a ciklsuban is uyganugy rágörcsölt és mégis akkor meg siekrült. Na meg oylat is tudok akinek 3,5 év után spontán sikerült egy épp uyganolyan rágörcsölös hónapban....

AZért is irtam hogy ne vegéyl semmit biztosnak, mert itt biztosat senki nem fog tudni mondani ezért volt felesleges a kérdés. Igen könnyen lehet hogy baba az oka de az is lehet hogy szimpla pre mens tünet csak, pár nap mulva kiderül.

2013. jún. 23. 15:26
 5/6 anonim ***** válasza:
ja az lemaradt hogy első voltam.
2013. jún. 23. 15:26
 6/6 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a bő kifejtést:) teljes mértékben igazad van:)múlt hónapban nem volt valószínűleg peteérésem mert barna vérzésem volt,és 5mm volt a menstru előtt 1 nappal a mensim is,és ezért remélem h.ez a hónapom korrekt:) peteéréssel,tüszőrepedéssel,és rem.beágyazódással:)
2013. jún. 23. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!