Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a véleményetek róla?...

Mi a véleményetek róla? Szerintetek mi lehet? Mikor teszteljek? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Itt a görbém:

[link]

A 13. napon voltam UH-n, mert az első inszememre készültem. Merional-al stimuláltak. 9. napon a bal petefészkembe látott a Doktornő 14 mm-es tüszőt, 12. napon este volt egy kis vérzés. 13. napi UH-ra, a tüsző megrepedt és ki is lökődött, a Doktornő azt mondta, hogy ettől volt a köztes vérzés. Rá is húztunk. Azóta Utrogestan hüvely golyót használok. Eddit szépen ment fel a hőm, de tegnap nagyon leesett, ma megindult visszafelé úgy néz ki.

Szerintetek? Tudom ilyenkor még nem lehet pontosan mondani semmit. De volt már olyan, akinek beágyazódáskor leesett a hője, és utánna visszament, és babás lett?

Nagyon fontos lenne a segítség. Köszi.

2009. okt. 13. 09:00
 1/8 A kérdező kommentje:

Miért, miért nem válaszol soha Senki?

:((((

2009. okt. 13. 11:46
 2/8 anonim ***** válasza:
Én szívesen válaszolnék, de - hála Istennek - nem vagyok kompetens a témában. Ne haragudj! De sok sikert kívánok a babprojecthez!
2009. okt. 13. 13:39
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. okt. 13. 13:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Bár nekem még nincs babám, de a luteális fázis közepén előfordulhat 1-2 napig tartó hőleesés, ami egybeesik a beágyazódás idejével. Múlt hónapban nekem is így volt, de mint írtam sajnos nem lett baba, mindettől függetlenül szorítok, hogy Neked sikerüljön :)
2009. okt. 13. 14:39
 5/8 A kérdező kommentje:

Van egy ici-pici rózsaszínes valamim, nagyon minimális. Kicsit görcsölgetek, szúrkálok, meg feszítek, de nem vészes.

Köszi!

2009. okt. 13. 15:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Úgy néz ki ez beágyazódás lesz :)

második

2009. okt. 13. 15:09
 7/8 A kérdező kommentje:

KOMOLYAN MONDOD? Mert Én már nem merek reménykedni semmibe.

Köszi és drukkoljatok nagyon.

2009. okt. 13. 15:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Szívből kívánom, hogy baba legyen, és ne veszítsd el a reményt! :)Drukkolok!!

második

2009. okt. 13. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!