Van így is esélyem?
Figyelt kérdés
5.én volt az utolsó menzim, 29 naposak a ciklusaim, 19.én voltunk együtt a párommal, illetve ma estére terveztem :)
Csináltam ovu tesztet 19.én akkor nem volt ugyanolyan erős, de 2 csíkos volt legalább ! tojásfehérjés, nyálkás része megvan. Attól h a teszt nem mutatta ki erősen, még lehet rendes ovum ugye?
2013. jún. 21. 08:02
1/5 anonim válasza:
szerintem igen! legyetek mostanában még 2-3 napig mindenképp együtt, szerintem van esélyetek!
2/5 A kérdező kommentje:
igyexünk :)
2013. jún. 21. 15:03
4/5 A kérdező kommentje:
pici aggodalom van, mert ápr elején volt egy méhen kívülim laparral befejezve :( és most jobban odafigyelek mindenre, legalábbis próbálok pozitiv lenni :)
2013. jún. 21. 15:45
5/5 anonim válasza:
sajnálom ! persze így érthető az aggódás, de az jó ha pozitív vagy :) és ha akko rmár megtermékenyült egy pete, akkor jó eséllyel fog még egy ami már biztos jó helyen megtapad és nem kell félned :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!