Mikor lehet tesztelni az aktus után?
A legjobb az ha megvarod amig kimarad a menstruaciod (ugyanis normal esetben epp felidoben voltatok egyutt es akkor esedekes ha kimarad). Azert is jo megvarni amig kimarad, mert nagyon gyakori a spontan veteles es akkor csak elcsuggetsz amikor a pozitiv teszt utan megis megjon es aztan negativat tesztelsz. Amugy aktus utan erdemes 12-14 napot varni a teszttel.
HA tenyleg letezik (amit ketlek) a 24 oras teszt, akkor az hatalmas hulyeseg ugyanis 24 ora elteltevel meg be sem agyazodott akkor sem ha a megtermekenyules bekovetkezett.
Tudom, hogy nagyon nehez, de probalj meg turelmes lenni es vard meg a menstruacio kimaradasat es csak akkor tesztelj. Sok sikert kivanok neked! Majd ird meg, hogy mi lett az eredmeny amikor majd tesztelsz!
24 óra után nincs ami kimutassa, mert a testtel még nincsen kapcsolatban a megtermékenyített petesejt.
A petesejt miután megtermékenyül (és ez lehet az aktus után 2-3 nappal is, emrt addig él benned a spermiumok) elindul a méh felé, ez kb 2-3 nap aztán megtapad, és elkezd beágyazódni ez is kb 2-3 nap. Szóval minimum eltelik 7 nap mire beágyazódik rendesen és hormont termel ami kimutatja a terhességet.
:D :D :D igen van 24 órás és 3 napos teszt is!!!!
De nem a szexet követő 24 órára és 3 napra vonatkozik!! Tudod h fogan a baba????
10 nap még beágyazódik oda ahova kell és onnantól számítva 24 óra és 3 nap. A 10 napot meg a szextől számoljuk. De akkor is még ha reggeli pisiből csinálod se biztos h a valós eredményt fog mutatni olyan hamar!
Oké bocsi csak kicsit olyannak tűnt a kérdés mint aki nem tudja. :D Sokszor találkozni ilyennel. :D
De mondom az a 24 órás tuti olyan amit írtam.
Szerintem is inkább várd meg kicsit nehéz elhiszem de az a biztos! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!