Altalaban 32-34 naposak a ciklusaim, de most mar a 40. napon vagyok. A teszt negativ. Ilyenkor mi van?
Szia!
Nem oktatni akarok! Hőmérsékletet csak egy testnyílás ad pontosat és az nem lehet száj. Hónaljadban nem szabad mérni. várj egy pár napot a tesztel (drukkolok hogy ne jöjjön meg) de ha mégis akkor próbáld hüvelyben mérni a menzesz első napjától. És azt egy diagrammban rögzitsd vagy itt a neten és könnyebben nyomon tudod követni hogy mikor van peteérésed és hogy mikor kell próbálkozni és mikor kell esetleg egy 1-2 napos szünetet tartani elötte. (azt mondta a dokim hogy nagyobb az esély a babára ha 2 nap szünet van peteérés elött)
Kedves első!
Lehet szájban mérni, ha rákeresel neten akkor mindenhol azt írja.
Testnyílásban kell mérni, ami lehet száj, hüvely vagy végbél
Kedves Kérdező!
Nekem is 32-34 naposak szoktak lenni a ciklusaim mindig. De!!! a múlt hónapi és az az előtti is 42 naposra sikeredett, már kezdtem örülni, hogy végre sikerült, de sajnos nem :(((( Én is csináltam egy csomó tesztet, de negatívak lettek, sajnos! Kívánom, hogy Neked ne így legyen, de ne idegesítsd magad, tudom könnyű mondani.... várj még 3-4 napot és akkor csinálj tesztet, ha negatív és még nem jött meg menj dokihoz. Szurkolok, hogy ne így legyen.
Sziasztok,
Koszonom szepen a valaszaitokat. 4 nap mulva, ha nem jon meg tesztelek ujra. Jovo honaptol en is vezetni fogom rendesen a belso homet. De hatha nem lesz szukseg ra. Ha lesznek hirek, irok.
Kedves Negyedik!
Ti nem probaltatok semmi fele teat, amit ajanlanak a neten? Vagy valami mast? Szoritok, hogy sikeruljon ebben a honapban
Szia! 4. vagyok
Most kezdtük el a párommal a Gynex cseppet, háááát remélem helyrehozza a ciklusom és a páromnak meg erősíti a katonái :) TE?
A 4.-nek,
Szoritok nektek, biztos ossze fog jonni. En cickafark teat ittam 15 napig, utana meg palastfu teat. De kezdem megkerdojelezni a hatekonysagat. Az a gyanum, attol kesik ennyit a mensim. Csutortokon megint tesztelek. De nem ugy erzem, mintha baba lenne. De hatha megis.
4. vagyok!
Nagyon szorítok Neked :) remélem sikerrel jártatok :)
írd meg mindenképp, hogy mi lett az eredménye a tesztnek!!!! Milyen tesztet használsz?
Én még majd csak kb. 5-6 nap múlva fogok ovulálni, szoríts :)
Szia 4.!
Sajnos a tegnap megjott. De nem baj, ettol a honaptol rendesen merni fogom a homet, hatha igy jobban latom mikor kell akciozni. Szoritok nektek, hogy sikeruljon. Koszi a segitseget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!