Ma voltam orvosnál. Az van a papírra írva hogy 6,5mm-es petezsaknak imponáló képlet látható. Szerintetek?
Szerintem 6,5 mm-es petezsák nem több és nem kevesebb, csak az orvosok szeretnek különleges nyelvezetet használni...
De ott miért nem kérdezted?
megint megkérdezem, ha az orvos sem írja le még biztosra, akkor vajon mi milyen választ adhatunk?
Ne töröltesd, hanem gondolkodj...
Nyugi kedves kérdező anyucika :)
TE bizony babás vagy, semmi kétség!!!
Ne idegeskedj!
Inkább majd gyere a jó hírrel, ezerrel drukkolok Neked!!!!!
Elvileg babád lesz. Azért elvileg mert nem értem mért nem lát szikhólyagot benne, illetve mért imponálóként irja le.
Reméljük a következő alkalommal már mindent fog látni..Sok sikert.Bocsi nem riogatni akarlak..Szerintem baba lesz. Amugy sok orvosnak nem olyan jó a szeme az ultrahanghoz.Van valami betűs számos besorolásuk. Mindegy is ez csak lehet az orvosod nem olyan képzett, vagy tapasztalt, vagy csak egyszerűen az a fajta aki szeret sejtelmeskedni:)
Akkor ha jól értelmezem a vizeletedben nincs HCG.. El fog küldeni vérvételre is.
Ha már 6,5mm petezsák van ott már kéne lennie HCGnek a vizeletben szerintem.. Otthoni tesztelés volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!