Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1 óra múlva jelent meg halvány...

1 óra múlva jelent meg halvány elmosódott vonalka. Ez lehet terhesség?

Figyelt kérdés

Mikor teszteltem, egyértelműen negatívnak látszott. Most ránéztem pár órával utána, és olyan, mintha megfolyt volna ott a festék... legalábbis nagyon-nagyon remélem. Nem is a T betű alatt van a csík, hanem pár mm-rel arréb.

[link]

2013. jún. 18. 10:36
 1/8 anonim ***** válasza:
60%

Ez sajnos totál negatív :((((

Sajnálom :(

2013. jún. 18. 10:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintm csak a negativnál levő festék mosódott oda.

Csinálj újat,ez má használhatatlan.

de rá is van irva hogy az x perccel későbbi eredmény a valós,utána már ne nézegesd,mert hamis eredményt adhat.

2013. jún. 18. 10:40
 3/8 anonim válasza:
Szerintem csinálj új tesztet.Nekem a 2.babámnál volt hogy a teszt lejárta után kijött a halvány második csík,ezt is csak véletlen vettük észre,mert nem dobtam ki hanem leraktam a fürdőbe.Aztán vettem másik fajta tesztet azon már megjelent mind a két csík időn belül.Sok sikert a babához!
2013. jún. 18. 10:46
 4/8 anonim ***** válasza:

Utolso ez nem halvány idön tuli második csík.Ez nem csík.

Kedves kérdező ez negativ sajnálom

2013. jún. 18. 10:48
 5/8 anonim ***** válasza:
ez totál negatív...de ha elolvasod a tesztnek a dobozát rá van írva mennyi idő után NE értékeld a tesztet!!! Ez vmi száradási csík.
2013. jún. 18. 10:57
 6/8 anonim ***** válasza:

ez nem csík, még ha jó helyen lenne is, akkor se mondanánk, hogy igen, terhes vagy tutira, mert akkor is ismételni kell, ha időn túl jött ki.

a legjobb, ha holnap reggel megismétled és nem nézegeted 1 óra múlva :)

2013. jún. 18. 11:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez negatív, és sajna, teszthiba. Valahol elmosódott a festékanyag. Szerintem, nincs szükség megismételni a tesztet, ha csak nem késik már napok óta.
2013. jún. 18. 11:36
 8/8 A kérdező kommentje:

Igen, láttam, hogy x óra múlva már nem számít. Csak kíváncsi voltam, hogy mások is úgy látják-e, ahogyan én. :)

Köszönöm szépen.

2013. jún. 19. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!