Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes ha alkoholt ittam?

Lehetek terhes ha alkoholt ittam?

Figyelt kérdés
3 honapja szedem a fogamzásgatlot es mindig idoben beveszem.egyik este bevettem a szokott idoben fel 9 kor este de kozben mar elkezdtunk iszogatni.a buli eleg durvara sikeredett eleg sokat ittunk de nen hanytam..olyan hajnali fel 3 fel 4 korul szexeltem de ugy h a fiu nem ment el bennem. Majd reggel 7 korul hanytam, amire termeszetesen nem vagyok buszke:-( az alkohol miatt fel tudott szivodni rendesen addigra a gyogyszer amire egyutt voltunk a btommal? Azota megjott a menstruaciom es elkezdtem szedni akovetkezo levelet es meg van 2 szemem de megijedtem, mert a hasam fel van puffadva es a bal oldali petefeszkem faj egy kicsit ha megnyomom a hasam, illetve neha a hasam alja is...a mellem nem faj es hanIngerem sincs..terhes lehetek v csak a gyogyszer miatt van?mert a mult honapbam is fajdogalt a hasam es koztes verzesem is volt egy kicsi..szerintetek?
2013. jún. 17. 17:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Az alkoholos buli szerintem nem okozott gondot, bár a hányás nm valami bíztató, de a gyomrodból tuti ürült a tabletta addigra. A fájdalom viszont nem normális dolog. Betegségre utal. A közti vérzés pedig arra, hogy a gyógyszer nem teljesen működik megfelelően neked. Váltani kellene. Egy orvosi vizsgálatot mindenképp javaslok. SZerintem valami nem stimmel, de kis eséllyel terhesség, szerintem valami más lesz.
2013. jún. 17. 17:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát remélem.azert nem mentem eddig orvoshoz mert azt mondtak h az elso par honapban elofordul az ilyen
2013. jún. 17. 17:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Az alkoholtól és a bulitól nem lehetsz terhes.. de a közti vérzés és a fájdalmasom nemibetegsére utal men dokihoz.
2013. jún. 17. 17:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Az alkohollal csak azért kell óvatosan bánni mert ha beveszed mondjuk 8-kor a gyógyszert aztán elkezdesz inni és 10 kor hánysz akkor nincs ideje felszivódnia a gyógyszernek és akkor nem hatásos. Ennyi köze van hozzá.
2013. jún. 17. 17:54
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Az emberek 50% a buliban fogan,ahol részeg az anyja.
2013. jún. 17. 18:18
 6/7 A kérdező kommentje:
En reggel hanytam a tabletta bevétele után 10 oraval.
2013. jún. 17. 18:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha sokszor jársz bulizni, érdemesebb lenne reggel szedni a tablettát! Mondjuk a reggeli közben, vagy kávézáshoz. Akkor nem kéne ilyenek miatt aggódnod. Egyébként ha egy tabi esetleg kimarad, még nagyon kicsi az esélye hogy teherbe ess (nekem doki mondta, volt hogy elfelejtettem bevenni).
2013. jún. 17. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!