Terhes vagyok? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
A barátommal 3 hete voltam együtt, 1 hete kellett volna megjönnie. Csináltam egy terhességi tesztet de negatív lett. A tesztre az volt írva hogy a menstruáció elmaradása után pár nappal már a teszt pontos eredményt mutat.2013. jún. 17. 00:17
1/11 anonim válasza:
Én lefeküdnék mással, és azt mondanám ő volt.
2/11 anonim válasza:
Aktustól számítva 2 hét elteltével már megbízható eredményt ad.
Negatív = nem vagy terhes.
Mi a kérdés?
3/11 A kérdező kommentje:
Csak aggódom mert még mindig nem jött meg.
2013. jún. 17. 00:22
4/11 anonim válasza:
Ha aggódsz, megismétled a tesztet.
Vagy elsétálsz egy nőgyógyászhoz.
Az idegeskedéstől csak még később fog megjönni.
5/11 anonim válasza:
Nekem 3 hetet késett a menzeszem .tisztára be voltam parázva mert a lefeküdtem a brátommal igaz még menzesz alatt de akkor is. Szóval eléggé féltem, aztán végülis megjött. Ne félj szerintem sem vagy terhes.Meg a menzesz rengeteg mindentől késhet is...
6/11 anonim válasza:
Miért utólag kérdezősködsz? Miért nem gondolkozol előre? Mondjuk használjatok gumit......... olcsóbb mint a tesz minden együttlét után, és jobban megéri mint hetekig aggódni.
Mi védekezünk, és leellenőrizzük a gumit minden alkalom után. Nálam előfordul, hogy néha 1-1- hónap kimarad, de nem kell félnem, mert gondolkozom előre.
lehet neked is ezt kellene tenned? 17/L
8/11 anonim válasza:
menj el dokihoz!
ugyanitt olcsón babaholmik eladók!
9/11 anonim válasza:
Szerintem is doki. Majd irj mi volt.Hání évesek vagytok?:
10/11 A kérdező kommentje:
védekeztünk..
2013. júl. 1. 11:56
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!