Mert nem feszulnek a melleim mensikor?
Lehetséges, hogy valamelyik hormon szinted jelenleg még alacsony. Említsd meg az orvosodnak is, jó lenne kivizsgáltatni, hátha valamiképp ez okozta esetleg a vetélésedet is. Nekem mensikor nem szokott érezhetően feszülni, három terhességem volt, az elsőnél nagyon feszült, sajnos elvetéltem . A másodiknál nem igazán, de gondoltam, mivel előtte már sokáig feszült, hátha az előző növekedés miatt nem érzem. Egy csodálatos kislányom született. A harmadik terhességemnél csak hányingeres tüneteim voltak, mellfeszülésem semmi (mivel még szoptattam, ennek nem tulajdonítottam jelentőséget). Sajnos ismét elvetéltem :( Ezt csak azért írom le, hogy lásd, nem feltétlenül jelentenek ezek a tünetek, ill. az elmaradásuk valami problémát, de az a legjobb, ha az ember figyeli magát és aminek csak lehetséges, annak utánajár.
Remélem, minden rendben lesz! Jó egészséget! Gyermekáldást mielőbb! (De csak, ha ezt szeretnétek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!