Puha mell, fehér folyás? Mire utalhat?
Figyelt kérdés
Késik a mensim 5 napja, bár mindig szokott késni mikor mennyit, ezért nem teszteltem még eddig. A melleim puhák, nincsenek idegrohamaim mint mensi előtt szoktak. A folyásom is fura krémes fehér. Olykor megkívánok valamit, vagy épp hányingerem van, sokat járok pisilni, mondjuk sokat is iszom. Szerintetek? Van már egy kisfiam és sok feleslegesen ellőtt tesztem is.2013. jún. 16. 16:36
1/3 anonim válasza:
Nem tudom neked megmondani hogy terhes vagy-e....nem vagyok látnok tényleg jobb lenne ha tesztelnél ha negativ akkor nem vagy terhes ha pozitiv akkor igen.Tünetekre tök felesleges adni én tiszta hiszti voltam fájt a mellem pattanásos lettem megjövös érzésem volt és mégis pozit teszteltem pedig meg mertem volna rá esküdni hogy nega lesz.
2/3 anonim válasza:
5 napos késésnél szinte biztos eredményt kapsz teszttel bármely napszakban. Nincs ember, aki ennyiből megmondja, terhes vagy-e. Ezt szerintem te is tudod. Más megoldás nincs. Tesztet csinálsz, vagy elmész orvoshoz.
3/3 A kérdező kommentje:
Persze, hogy nincs. Engem szimplán tapasztalatok érdekelnek, hogy ezekkel a tünetekkel melyik az esélyesebb.
2013. jún. 17. 06:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!