Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Erős vérzés után sem ment le...

Erős vérzés után sem ment le a hőm, lehet valaki így babás?

Figyelt kérdés
Nagyon furcsán érzem magam, már a következő ovumra készülök, de a hőmérős módszerre nem tudok alapozni, mert a hőm (igaz elég cikkcakkos) az alaphőm fölött van. Menstruáció után 36.3 szokott lenni, ovu után 36.6, 36.8. Legutolsó tüszőrepedésem óta, nem ment vissza, fenn maradt 36.7-36.8 körül. A menstruációm 12. dpo napon jött meg. Nem múló hányingerem van, és nagyon rossz közérzetem, folyton öklendezem mindentől. Gondoltam gyomorrontásra is, de miért nem múlik? Nem erősödik, de nem is enyhül. Nem teszteltem, mivel megjött. Ti mit gondoltok? Volt már valaki így? Elvileg, a legutolsó vérzésemet alapul véve, most a 12. ciklusnapomon vagyok. Utolsó ovum május 23-án volt.
2013. jún. 15. 12:48
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!