Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barátcserje vagy Femibion800?

Barátcserje vagy Femibion800?

Figyelt kérdés

Ha babát szeretnék, mit szedjek inkább barátcserját, vagy mehet a Femibion 800?

A barát cserjét akkor kell szedni ha nem rendes a menstruációs ciklus?

A femibion 800 meg leendő kismamáknak terhes vitamin?

A barátcserjéről olvastam hogy csak addig lehet szedni amíg terhes nem leszek, ez elég furi, mert honnan tudja hogy terhes lettem? vagy azért az első elmaradt mensiig szedhető?

2009. okt. 10. 18:19
 1/4 anonim ***** válasza:

A barátcserje a hormonokat rakja rendben. (De azt, hogy van-e hormonális probléma, tudtommal vérvétellel állapítják meg.)

A femibion folsavat tartalmaz, ami megelőz néhány betegséget a babánál. Azért szokták már akkor szedni, mikor még nem is biztos a terhesség, mert a terhesség korai szakaszában van a legnagyobb szükség rá. Az én dokim azt mondta, hogy amíg tervezzük a babát 2 naponta szedjem, aztán ha már teszt is kimutatja a terhességet, akkor kell naponta.

2009. okt. 10. 23:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Ha jól értem akkor Femibion 800 at szedsz?
2009. okt. 11. 09:26
 3/4 A kérdező kommentje:
szedhető együtt a barátcserje és a femibion 800?
2009. okt. 11. 17:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Bocs, ritkán vagyok az oldalon.

Sajna nem tudom. (De mivel a femibion egyfajta terhesvitamin, nem hiszem, hogy ne lehetne bármivel együtt alkalmazni.)

2009. okt. 29. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!