Barátcserje vagy Femibion800?
Ha babát szeretnék, mit szedjek inkább barátcserját, vagy mehet a Femibion 800?
A barát cserjét akkor kell szedni ha nem rendes a menstruációs ciklus?
A femibion 800 meg leendő kismamáknak terhes vitamin?
A barátcserjéről olvastam hogy csak addig lehet szedni amíg terhes nem leszek, ez elég furi, mert honnan tudja hogy terhes lettem? vagy azért az első elmaradt mensiig szedhető?
A barátcserje a hormonokat rakja rendben. (De azt, hogy van-e hormonális probléma, tudtommal vérvétellel állapítják meg.)
A femibion folsavat tartalmaz, ami megelőz néhány betegséget a babánál. Azért szokták már akkor szedni, mikor még nem is biztos a terhesség, mert a terhesség korai szakaszában van a legnagyobb szükség rá. Az én dokim azt mondta, hogy amíg tervezzük a babát 2 naponta szedjem, aztán ha már teszt is kimutatja a terhességet, akkor kell naponta.
Bocs, ritkán vagyok az oldalon.
Sajna nem tudom. (De mivel a femibion egyfajta terhesvitamin, nem hiszem, hogy ne lehetne bármivel együtt alkalmazni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!