5napja voltunk együtt a férjemmel. Nem akkor volt p. ém igazabol most van valamikor de nagyon rendszertelen a menszim.5nap utan lehetnek terhességi tüneteim?
Babat szeretnénk.a jozan eszem azt mondja hogy ugysem volt p.ém és 5nap utan ugysem érezhetek semmit de mintha mégis:)
feszül a melelm és érzékeny bimbom furan meg krémes folyasom van ilyenkor mar tojasfehérjés szokott lenni középidőben.
Szia!
Szerintem is túl korán van még ahhoz, hogy érezz bármit, nekem az elmaradt mensi idején volt először tomba alhasi fájdalmam és akkor kezdődött a mellfeszülés is. Viszont ha rendszertelen a mensid, akkor honnan tudod, hogy mikor van peteérésed? Hőmérőzől?
Csak azért kérdezem, mert a rendszertelen mensinél a peteérés is épp olyan rendszertelen, tehát nem lehet fixen azt mondani, hogy 13-14. napon van peteérésed, ahogyan azt a 28 napos ideális ciklusnál.
Ha eddig nem hőmérőztél, akkor én azt javaslom, hogy próbáld ki és peteérés idején tessék aktívnak lenni! Meg persze azon kívül is, nehogy kimenjetek a gyakorlatból! :-)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!