Szerintetek pozitív az ovu tesztem? (kép)
2013. jún. 12. 17:51
11/16 A kérdező kommentje:
Hello!
Itt a mai tesztem ( a két legalsó a mai és a legfelső a tegnapi)
Szeintem ugyanolyanok lettek. A legalsó sötétebb,mert még nem száradt meg,de az is ilyen lesz száradás után mint a többi.Ma a hőm 36,1 volt és megnéztem az ovulációs mikroszkópot is,ami tiszta páfrányos! Soha de soha nem volt még páfrányos! Akkor lesz,vagy van,vagy volt tüszőrepedésem??
2013. jún. 13. 17:38
12/16 anonim válasza:
24-36 órán belül lesz peteérésed,úgyhogy kapd el apát! :) Sok sikert kívánok! :)
13/16 anonim válasza:
:D Bocs nem peteérésed,hanem tüszőrepedésed!
14/16 anonim válasza:
Tessék dolgozni ma!!!! Házasélet után gyertya állás, és fekvés legalább egy órát, sok sok pihenés a következő napokban! Nagyon nagyon drukkolok neked!!!!!
15/16 anonim válasza:
Nagyon szép, ma este is mindent bele! :D
16/16 A kérdező kommentje:
lányok,tegnap nem jött össze a szex,csak ma délután.Baj,ha azt a napot kihagytuk?Ma már a hasam sem fáj,inkább tegnap.A tesztjeim negatívak ma.Szerintetek?ja és a hőm felment 36,3-ra.
2013. jún. 14. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!